Vastaava työnjohtaja ja työnjohtaja

Päivämäärät Julkaistu 25.1.2019 Hae viimeistään 8.2.2019

JOS SINULLA ON TEKEMISEN MEININKI JA HYMYILET ENEMMÄN KUIN MURJOTAT TULE MEILLE TÖIHIN.

Renevo Oy on korjausrakentamiseen keskittynyt yritys. Tarjoamme asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua ja pidämme kiinni lupauksista. Uskomme jatkuvaan kehitykseen, innostuneisuuteen sekä eteenpäin menemiseen. Kyseenalaistamalla vanhoja tapoja, voimme luoda tilalle uusia ratkaisuja. Toimimme Uudellamaalla, Lahdessa ja Suur-Jyväskylän alueella, työllistäen n. 100 rakennusalan ammattilaista. Liikevaihtomme vuonna 2018 oli n. 23 milj. €. Yrityksen kasvaessa etsimme työnjohtajia Helsinkiin sekä Lahteen.

VASTAAVA TYÖNJOHTAJA
Etsimme korjaushankkeiden vastaavaa työnjohtajaa vastaamaan urakoinnin projektijohdosta. Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta tehtävästä sekä kaupallista näkemystä. Etsimällämme henkilöllä on rakennusmestarin tai rakennusinsinöörin tutkinto sekä hyvät yhteistyö- ja neuvottelutaidot.

TYÖNJOHTAJA
Vastaat työmaan päivittäisestä koordinoinnista yhdessä muun työnjohdon kanssa. Sinulla on hyvät organisointi- ja yhteistyötaidot. Voit olla vastavalmistunut tai kokenut tekijä, mutta henkilökohtaiset ominaisuudet ja kehityshalu vaikuttaa enemmän. Odotamme soveltuvaa tutkintoa.

Tarjoamme näköalapaikan ja vastuuta kasvavassa yrityksessä, jossa on yhteishenki korkealla. Meillä odottaa mielenkiintoiset ja haasteelliset tehtävät korjausrakentamisen parissa. Haluamme olla alan paras työnantaja, jotta meillä työskentelisi (jatkossakin) alan parhaat työntekijät. Pidämme huolen omistamme ja varmistamme omalla toiminnallamme sen, että  töihin on mukava tulla.

Mikäli kiinnostuit paikasta, jätä hakemus ja CV palkkatoiveineen 8.2.2019 mennessä osoitteeseen rekry@renevo.fi. Paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa: toimitusjohtaja Arttu Liukku p. 040 483 9669 sekä toimialajohtaja Jari Lehtonen p. 040 820 0851.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi