Vastaava työnjohtaja toimitilarakentamiseen

Päivämäärät Julkaistu 26.3.2019 Hae viimeistään 14.4.2019

Nyt etsimme Virroilla alkavaan toimitilakohteeseemme vastaavaa työnjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen. Kohde on päivittäistavarakauppa ja työt sen parissa alkavat huhti-toukokuussa. Aloituksesta voimme neuvotella tarkemmin tavatessamme.

Mikäli asut etäämmällä kohteesta, on meidän mahdollista sopia yöpymisjärjestelyistä ja tällä tavoin helpottaa työskentelyäsi.

Tässä on kohde, jossa pääset osoittamaan ammattitaitosi ja toisaalta myös haastamaan itseäsi. Jos olet valmis tarttumaan haasteeseen, ota meihin yhteyttä jo tänään, sillä aiomme edetä heti sopivan henkilön löydyttyä!

Vastaavana työnjohtajana

Johdat työmaata varmistaen, että kaikki työvaiheet suoritetaan sovitussa aikataulussa suunnitelman mukaisesti loppuun saakka. Työmaalla kanssasi työskentelevät ammattitaitoiset kollegat sekä vakiintuneet yhteistyökumppanit. Työturvallisuudesta emme tingi.

Vastaavana työnjohtajana olet tottunut itsenäiseen työskentelyyn ja vastuunkantaminen on sinulle tuttua. Pystyt tekemään päätöksiä reippaasti ja ohjakset pysyvät käsissäsi yllättävissäkin tilanteissa.

Vaikutusmahdollisuudet omaan työhösi ja työympäristöösi ovat laajat. Meillä tiedonkulku on avointa ja hierarkia matala. Viihdyt taatusti, mikäli sinulta löytyy tekemisen meininkiä sekä huumorintajua.

Jotta menestyisit tehtävässä

Tärkeintä on ennakkoluuloton ja motivoitunut asenteesi. Lisäksi tarvitset ainakin:
– rakennusmestari- tai -insinööritutkintoa
– muutaman vuoden aiempaa kokemusta vastaavana työnjohtajana toimimisesta
– sujuvaa suomen kielen taitoa
– sujuvaa tietoteknistä osaamista

Haluan kuulla tästä lisää!

Lisätietoja saat projektipäälliköltämme Harri Hirvoselta, p. 040 742 4743. Voit myös jättää vapaamuotoisen hakemuksesi ja CV:si tästä – sen täyttää näppärästi vain noin 5 minuutissa. Käsittelemme kaikki yhteydenotot luottamuksellisesti.

Hakuaika päättyy 22.4.2019. Ethän silti suotta odottele viimeiseen hakupäivään saakka. Ollaan pian yhteyksissä!

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi