Vastaavia työnjohtajia

Päivämäärät Julkaistu 19.3.2019 Hae viimeistään 2.4.2019

Haemme vastaavaa työnjohtajaa korjaustyömaallemme Turkuun sekä uudisrakennuskohteeseen Turkuun tai Satakuntaan. NCC:llä pääset rakentamaan ammattitiimin kanssa fiksusti!

Tehtävänäsi on vastata työmaan toteutumisesta taloudellisten, laadullisten ja aikataulullisten tavoitteiden mukaisesti. Työmaan toimiminen työturvallisuussäännösten ja -määräysten mukaisesti on tärkeysjärjestyksessä huipulla. Ennen kaikkea vastuullasi on rakennusalan ammattilaistiimin asiantunteva ja motivoiva johtaminen.

Toivomme sinulta vahvaa halua menestyä ja onnistua. Tarvitset rakennusalan koulutusta, vahvaa työmaakokemusta eri urakkamuodoista sekä kustannus- ja laatutietoista työskentelytapaa. Työskentelyotteeltasi olet jämäkkä ja asiakaspalveluhenkinen. Olet itsenäinen vastuunkantaja ja johdat asiantuntevasti rakennusalan ammattilaistiimiä. Oikea asenne ja motivaatio työmaan johtamiseen ja toteutukseen on tehtävässä onnistumisen kannalta olennaista. Suhtaudut myös avoimesti ja kannustavasti rakennusalan uudistamiseen ja digitaalisiin ratkaisuihin.

Tarjoamme sinulle ison talon edut, monia työmahdollisuuksia ja ympäristön, jossa työskentelyä ohjaavat vahva onnistumisen halu, vastuullisuus ja viihtyisä ilmapiiri. Arvostamme henkilöstön työn ja vapaa-ajan terveellistä tasapainoa ja työskentelemme aktiivisesti sen puolesta. NCC:läiset ovat tyytyväisiä ja työstään ylpeitä!

Tutustu NCC:hen työnantajana >

Lisätietoja antaa
Rakennuspäällikkö Tommi Saarinen, puh. 050 401 6785

Hae tehtävää 02.04.2019 mennessä >

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi