Kokeile kuukausi maksutta

Vastaavia työnjohtajia sekä työnjohtajia

Arkta-konserni
Sijainti Etelä-Pohjanmaa, Pohjanmaa, Pirkanmaa
Päivämäärät Julkaistu 19.4.2022 Hae viimeistään 17.5.2022

Haemme Tampereen alueelle Arkta Rakennukselle sekä

Vaasan ja Seinäjoen alueelle Arkta Kultille

VASTAAVIA TYÖNJOHTAJIA sekä

TYÖNJOHTAJIA

Tule meille mukavaan tiimiin hyödyntämään ja kehittämään osaamistasi mm. materiaalineutraalissa vähähiilisyyteen tähtäävässä vihreän aallon rakentamisessa.

Arvostamme vahvaa osaamista, vastuunkantoa, yhteistyökykyä, innostunutta otetta ja asiakasymmärrystä. Hallitset aikataulut ja omaat kustannustehokkaan-, laadullisen- ja  työturvallisuusajattelun. Tehtävässäsi johdat jämäkästi esimerkilläsi ja luot viihtyisää ja turvallista työilmapiiriä työmaallasi, jossa urakoitsijatkin kokevat yhteistyön innostavaksi.

Tarjoamme jatkuvan työsuhteen ja mielenkiintoisia kerrostalo- ja Vaasan seudulla lisäksi päiväkoti- ja kouluhankkeita, joiden johtamisesta voit olla ylpeä. Sinulla on mahdollisuus syventää osaamistasi, haastaa itseäsi ja edetä urallasi viihtyisässä työympäristössä, jossa on kannustavan tiimin tuki. Panostamme henkilöstömme hyvinvointiin ja viihtyvyyteen. Hyvät jatkuvat asiakaspalautteet ovat tuloksena ”Yhdessä hyvää rakentamisesta”, jossa tiimilläsi on merkittävä rooli. Lakisääteisen työterveyshuollon lisäksi Arktassa on laajempi Sujuva-työterveyssopimus ja vapaa-ajan tapaturmavakuutus sekä luontais- ja henkilöstöetuja, kuten mm. kulttuuri/liikuntaetuja.

Toimipaikkasi on Tampereen talousalueella Arkta Rakennuksen tai Vaasa-Seinäjoen alueella Arkta Kultin palveluksessa.

Lue lisää Tampereen alueen tai Vaasa-Seinäjoki alueen tehtävistä sivuillamme arkta.fi/rekry ja täytä hakemus CV:n kera.  Käymme hakemuksia läpi ja tapaamme tehtävistä kiinnostuneita heti.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi