Vastaavia työnjohtajia, työmaainsinöörejä ja vaativien betonirakenteiden työnjohtajia

Keski-Suomen Betonirakenne Oy
Sijainti Pääkaupunkiseutu
Päivämäärät Julkaistu 14.10.2021 Hae viimeistään 15.11.2021

Toimintamme vahva kasvu jatkuu, ja haemme työmaillemme pääkaupunkiseudulle hyviä ammattilaisia vastuunkantajiksi. Tarjoamme monipuoliset tehtävät, innostavan ja kehittävän työympäristön, mukavan työyhteisön ja kilpailukykyisen palkan.
Tule rakentamaan kanssamme tulevaisuutta! 

HAEMME NYT:

Vastaavia työnjohtajia
Haemme kokeneita rakentamisen ammattilaisia työmaiden itsenäisiksi vetäjiksi ja esimiehiksi pääkaupunkiseudulle. Vastuullasi ovat työmaalla niin aikataulutus, laatu ja kustannukset kuin työturvallisuuskin. Odotamme sinulta vähintään rakennusmestarin tutkintoa sekä viiden vuoden kokemusta rakennusalan työnjohtotehtävistä.

Työmaainsinöörejä
Haemme vastaavien työnjohtajien ja työpäälliköiden kumppaniksi vahvoja alan ammattilaisia vastaamaan työmaan aikataulun, laadun ja kustannusten valvonnasta sekä raportoinnista. Osallistut myös työmaan hankintoihin yhdessä työpäällikön kanssa. Sinulla on vähintään rakennusmestarin tutkinto ja 1–2 vuoden kokemus vastaavista tehtävistä.

Vaativien betonirakenteiden työnjohtajia
Haemme betonirakenteiden työn suunnittelusta, toteutuksesta ja dokumentoinnista vastaavia vaativien betonirakenteiden työnjohtajia. Vastaat siitä, että hankkeet toteutuvat yrityksemme laatukriteereiden mukaisesti. Edellytämme vaativien tai poikkeuksellisen vaativien betonirakenteiden työnjohtajan Fise- pätevyyttä.

Hae paikkoja viimeistään 15.11.2021. Kätevin tapa on sähköinen hakemuksemme, joka löytyy tämän linkin takaa ja osoitteesta www.ksbr.fi.

Lisätiedot:
Toimialajohtaja Simo Särkelä, p. 0400 351 515 

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi