Vastaavia työnjohtajia, työnjohtajia ja asiakaspalvelukoordinaattori

Hartela
Sijainti Oulu, Tampere
Päivämäärät Julkaistu 17.5.2021 Hae viimeistään 13.6.2021
Haemme vastaavia työnjohtajia ja työnjohtajia Tampereelle

Hartela kuuluu suurimpiin valtakunnallisiin rakennusyhtiöihin. Olemme suomalainen, ihmisen kokoinen perheyhtiö. Rakennamme asuntoja ja toimitiloja sekä kehitämme kiinteistöjä ja alueita. Työllistämme noin 600 rakentamisen ammattilaista. Arvojamme ovat aloitteellisuus, asiakasläheisyys ja ammattiylpeys ja noudatamme toiminnassamme kestävän kehityksen periaatteita.

Toimit vastaavana työnjohtajana tai työnjohtajana Tampereen talousalueen rakennushankkeissa. Huolehdit, että työmaa etenee suunnitelman mukaisesti aikataulussa ja talousarviossa turvallisuus ja laatu huomioiden. Työskentelyotteiltasi olet järjestelmällinen, oma-aloitteinen, vastuullinen ja asiakaskeskeinen. Koulutukseltasi olet esim. rakennusmestari tai rakennusinsinööri. Osaat hyödyntää työssäsi nykyaikaisia johtamis- ja tietoteknisiä taitoja. Vastaavalta työnjohtajalta edellytämme laajaa kokemusta talonrakennushankkeista.

Hartela tarjoaa sinulle innostuneen ja tuloshakuisen tiimin. Mukavien työkavereiden lisäksi meillä on huippumielenkiintoisia projekteja mm. puurakentamisen parissa. Olemme ketterä perheyritys, joka tarjoaa suuren rakennuskonsernin tehokkaat järjestelmät ja kehitysmahdollisuudet. Hartelassa panostetaan henkilöstön hyvinvointiin tarjoamalla liikunta- ja kulttuurietuuksia, laajalla terveysturva- ja vapaa-ajan sairauskuluvakuutuksella sekä kehittämällä laadukasta johtajuutta.

Lähetä hakemus palkkatoiveen kera rekrytointi@hartela.fi. Lisätiedot Heikki Alasaukko-oja ti 25.5. klo 13-16.00 ja to 27.5. klo 13-16.00, 040 562 3603. Haku on auki 4.6.2021 asti, alamme kuitenkin käsitellä hakemuksia heti niiden saavuttua.


Haemme Ouluun ammattitaitoisia työnjohtajia

Olemme Suomalainen perheyhtiö ja työllistämme noin 600 rakentamisen ammattilaista. Kuulumme suurimpiin valtakunnallisiin rakennusyhtiöihin: rakennamme asuntoja ja toimitiloja sekä kehitämme kiinteistöjä ja alueita. Meillä on tutkitusti tyytyväisimmät asiakkaat asunnon ostajien ja toimitilarakennuttajien keskuudessa. Meillä pääset mukaan innostavaan organisaatioon ja työskentelemään rakennus- ja kiinteistöalan näköalapaikalle, rentoon ja kehitysmyönteiseen ilmapiiriin.

Hartela elää vahvaa uudistumisen kautta ja kehitämme parhaillaan useita hankekokonaisuuksia ja kohteita eri puolilla Suomea. Oulun seudulla kohteita on mm. Karjasillalla, Tuirassa, Hiukkavaarassa ja Oulun keskustassa. Toimintamme kasvaessa haemme Oulun alueella alkaviin rakennushankkeisiimme työnjohtajia.

Olet ammattilainen, jolle on luonteenomaista panostaa ennakkosuunnitteluun ja yhteistyöhön. Tehtävässä vastaat itsenäisesti vastuullasi olevien työvaiheiden työnjohdosta ja aliurakoitsijoiden ohjauksesta sekä laatu-, aikataulu-, turvallisuus- ja kustannustavoitteiden saavuttamisesta. Rakennusalan soveltuvan koulutuksen lisäksi edellytämme sinulta oma-aloitteisuutta, suunnitelmallisuutta, jämäkkyyttä ja aitoa halua tehdä töitä.

Toimenkuvaasi vastaavan palkan lisäksi tarjoamme monipuoliset työtehtävät, hyvät työkaverit sekä ison konsernin kehittymismahdollisuudet ja jatkuvuuden. Tarjoamme mielenkiintoisia haasteita myös nuoremmille tulevaisuuden ammattilaisille.

Lisätietoja antaa: Rakennuspäällikkö Marko Alaniemi, p. 050 549 2756. Lähetä tehtävää koskeva vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen ja ansioluetteloineen 13.6.2021 mennessä osoitteeseen rekrytointi@hartela.fi.


Haemme Ouluun osaavaa ja innostunutta asiakaspalvelukoordinaattoria

Tarjoamme sinulle monipuolisen roolin asiakaspalvelun parissa sekä mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä työssäsi. Ydintehtäväsi on myynnin tukeminen ja asiakkaan palveleminen sisustusvalintoihin sekä lisä- ja muutostöihin liittyvissä asioissa. Asiakkaan tyytyväisyyden varmistaminen on sinulle tärkeää niin rakennusprojektin aikana kuin kohteen luovutuksen jälkeenkin. Olet kuin kotonasi asiakaskohtaamisten lisäksi myös rakennustyömaan touhussa mielenkiintoisissa rakennusprojekteissamme, joita meillä on käynnissä ja suunnitteilla Oulun alueella.

Työsi edellyttää hyviä sosiaalisia vuorovaikutustaitoja niin suullisesti kuin kirjallisesti. Sinulla tulisi olla ymmärrystä ja osaamista asuntorakentamisen teknisestä puolesta sekä kykyä yhdistää asiakkaan pyynnöt niiden toteuttamisen mahdollisuuksiin ja kustannuksiin. Kokemus työmaalla työskentelystä ja vastaavista tehtävistä esimerkiksi muutostyö- tai asiakaspalveluinsinöörinä on eduksi tehtävässä menestymisessä, mutta ei ehdoton vaatimus.

Työskentelet tiiviissä yhteistyössä asuntomyyntimme kanssa, joten toivomme sinulta mielenkiintoa asuntokaupan työtehtäviä kohtaan. Myös koulutustaustasi voi olla moninainen.

Olet toimintatyyliltäsi joustava tiimipeluri ja kykenet pitämään useita lankoja käsissäsi yhtaikaa niin, että varmistat omalla toiminnallasi asiakkaan tyytyväisyyden läpi koko asuntomyyntiprosessin aina muuton jälkeiseen aikaan asti – toiminnan kannattavuutta unohtamatta. Olet parhaimmillasi, kun autat asiakasta tekemään oikeita valintoja hänen päättäessään yhdestä elämänsä tärkeimmästä hankinnasta.

Työtämme ohjaavat Hartelan arvot: asiakasläheisyys, ammattiylpeys ja aloitteellisuus — onkin tärkeää, että arvomme näkyvät työssäsi.

Lisätietoja antaa: Asuntomyyntipäällikkö Minna Marjeta, p. 040 5455 806 Lähetä tehtävää koskeva vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen ja ansioluetteloineen 13.6.2021 mennessä osoitteeseen rekrytointi@hartela.fi.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi