Kokeile kuukausi maksutta

Yhteistoiminnallisten hankkeiden asiantuntija ja rakennuttamisen asiantuntija

Boost Brothers Oy
Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 22.5.2024 Hae viimeistään 28.7.2024

Liiketoimintamme on voimakkaassa kasvussa, ja haemme nyt joukkoomme kahta kokenutta yhteistoiminnallisten hankkeiden asiantuntijaa ja kahta rakennuttamisen asiantuntijaa vastuullisiin työtehtäviin Helsingin toimipisteeseemme.

Boostilla pääset osaksi monipuolisia ja merkityksellisiä projekteja aina julkisista palvelurakennuksista kansainvälisesti kiinnostaviin megahankkeisiin.

Asiantuntija, yhteistoiminnalliset hankkeet

Sytytkö yhteistoiminnallisista hankkeista? Haluatko hypätä mukaan kasvuyrityksen rentoon asiantuntijatiimiin, jossa osaamistasi arvostetaan?

Etsimme yhteistoiminnallisten hankkeiden asiantuntijaa, jolla on kokemusta yhteistoiminnallisista hankkeista, esimerkiksi hankestrategia-, hankinta- tai kehitys- ja toteutusvaiheen tehtävistä.

Yhteistoiminnallisten hankkeiden asiantuntijana työskentelet tilaajan asiantuntijana yhteistoiminnallisissa hankkeissa. Valmistelet ja ohjaat työpajoja ja kokouksia, valmistelet laadukkaita päätöksentekoaineistoja sekä sparraat ja tuet hanketiimiä työskentelemään yhdessä ja kehittymään hankkeen tavoitteiden saavuttamiseksi.

Tässä tehtävässä tarvitset ratkaisukeskeistä työskentelyotetta, oma-aloitteisuutta ja hyviä yhteistyötaitoja, sillä tulet tekemään yhteistyötä paitsi sisäisten, myös ulkoisten sidosryhmien kanssa. Edellytämme vahvoja suomen kielen suullisia ja kirjallisia taitoja.

Katsomme eduksi hakijan aiemman valmennus- ja koulutusosaamisen sekä tehtävään soveltuvan korkeakoulututkinnon (esimerkiksi rakentamistalouden, kiinteistötalouden tai tuotantotalouden DI tai muu soveltuva tutkinto).

Rakennuttamisen asiantuntija

Rakennuttamisen kokenut ammattilainen, oletko valmis ottamaan uuden askeleen urallasi rentoon ja toimivaan asiantuntijatiimiin?

Rakennuttamisen asiantuntijana tulet työskentelemään rakennushankkeiden asiantuntija- ja projektijohtotehtävissä esimerkiksi hankevalmistelussa, kustannuslaskennassa, hankinnoissa ja projektinjohdossa.

Työtehtävissäsi laadit yhdessä Boostin tiimisi kanssa rakennushankkeen onnistumisen kannalta keskeisiä aineistoja, laskelmia ja asiakirjoja. Lisäksi osallistut luovaan ongelmien ratkaisuun ja viet aktiivisen vuorovaikutuksen avulla asioita eteenpäin aikataulun mukaisesti.

Toimit työssäsi tiiviissä yhteistyössä Boostin tiimin, tilaajan, käyttäjien ja muiden hankeosapuolten ja eri sidosryhmien kanssa. Lisäksi pääset osallistumaan rakennuttamisen uusien toimintatapojen kehittämiseen ja käytäntöön viemiseen.

Voit hakea rakennuttamisen asiantuntijaksi, kun sinulla on vähintään kahdeksan vuoden työkokemus rakennuttamisen työtehtävistä suoritetun tutkinnon jälkeen, sekä näyttöjä toimitilahankkeiden asiantuntija- tai projektipäällikkötehtävistä.

Erilaisten hankemallien tuntemuksesta, rakennuttamisen ympäristöosaamisesta ja RAP- / RAPS-pätevyydestä on hyötyä työtehtävissäsi.

Rakennuttamisen asiantuntijan työssä on tärkeää, että sinulla on ratkaisukeskeinen työskentelyote, olet oma-aloitteinen ja osaat luontevasti työskennellä erilaisten ihmisten kanssa. Tarvitset työssäsi myös vahvaa kirjallista ulosantia, sillä tulet tekemään tarkkuutta vaativia aineistoja ja esityksiä, mikä edellyttää vahvoja suomen kielen suullisia ja kirjallisia taitoja.

Sinulla tulee olla tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto rakennusalalta esimerkiksi rakentamistalouden, kiinteistötalouden tai tuotantotalouden DI, RI (AMK) tai muu soveltuva tutkinto.

Mitä tarjoamme sinulle osana Boostin tiimiä?

Olemme 15-vuotias suomalainen rakennuttamisen ratkaisutoimisto. Meillä on yli 30 ammattilaisen muodostama matalahierarkinen työyhteisö, jossa sinulla on mahdollisuus päästä luomaan ja kehittämään kansainvälistä kärkiosaamista ja uusia toimintatapoja rakennusalalla. Tarjoamme:

  • Työpaikan, jossa pääset kehittymään nopeasti ammatillisesti sinua kiinnostavaan suuntaan sparraus- ja mentorointiohjelman avulla.
  • Rennon yrityskulttuurin ja mukavat ja avuliaat kollegat, joilta saat tukea myötä- ja vastamäessä.
  • Laajan työterveyshuollon sekä pääsyn toimiston kuntosalille.
  • Liikunta- ja kulttuuriedun sekä tiimin yhteistä virkistystoimintaa.

Asiantuntijatehtävien työsuhteet ovat vakituisia ja kokopäiväisiä, ja nyt haettavissa tehtävissä työt alkavat sopimuksen mukaan kesä-elo-syyskuussa 2024.

Työtä tehdään monipaikkaisesti Boostin ja asiakkaan toimistoilla sekä etätyössä. Tehtävissä edellytetään myös matkustusvalmiutta.

Toimistomme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingissä ja Tampereella.

Liiketoiminnassamme on hyvä boogie. Kuluvalla tilikaudella liikevaihtomme on yli 40% kasvussa, asiakkaiden tyytyväisyys on korkealla (NPS 100) ja tilauskantamme on historiamme korkeimmalla tasolla.

Olisitko sinä seuraava uusi boostilainen?

Hae tehtäviin nettisivuillamme tai lähetä meille vapaamuotoinen hakemus sekä CV rekry@boostbrothers.fi.

Hakuaikaa avoimiin tehtäviin on 28.7.2024 saakka. Haastattelemme tehtäviin sopivia hakijoita jo hakuajan aikana (1.–28.7. ei haastatteluja).

Lisätietoja avoimista asiantuntijatehtävistä antaa Juho-Kusti Kajander, p. 040 750 2775 (20.6.2024 saakka).

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Viimeisimmät näkökulmat