Yksikön päällikkö

Päivämäärät Julkaistu 14.6.2019 Hae viimeistään 25.6.2019

HUOMISEN INFRA
RAKENNETAAN
YHDESSÄ

TULE JOHTAMAAN SILTA- JA
GEOSUUNNITTELUYKSIKKÖÄMME

Haemme silta- ja geosuunnitteluyksikköömme yksikön päällikköä. Vastaat yksikön johtamisesta, resurssien käytön suunnittelusta ja ohjauksesta sekä osaamisen kehittämisestä. Työnkuvaasi kuuluu luontevana osana myös tiivis sidosryhmäyhteistyö. Toimit lisäksi oman alasi asiantuntijana muutamissa projekteissa projektipäällikkönä ja/tai pääsuunnittelijana.

Esimiestyössä toteutat johtamislupaustamme Voittavaa joukkuetta valmentaen. Se tapahtuu olemalla läsnä, antamalla vastuuta, kannustamalla sekä olemalla esimerkkinä.

Destia on läsnä siellä missä asiakkaamme ovat, joten voit valita toimipisteesi muutamasta vaihtoehdosta (Tampere, Vantaa tai Kuopio). Työ on tietysti vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan sitten kun sinulle parhaiten sopii.

Haluatko tietää lisää tehtävästä ja työstä Destiassa?

Pekka Koivula eteni tästä tehtävästä Asiantuntijapalvelut-
liiketoimintayksikön johtajaksi ja rekrytoi itsellensä seuraajaa. Pekan tavoitat numerosta 040 742 0470 tai sähköpostitse pekka.koivula@destia.fi.

Onko tämä seuraava askel urallasi? Lue lisää tehtävästä
www.destia.fi/rekry. Hakuaika päättyy 25.6.2019.

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi