Kokeile kuukausi maksutta

Yksikön päällikkö, kunnossapito

Helsingin kaupunki
Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 17.5.2023 Hae viimeistään 6.6.2023
 

Oletko kokenut ja näkemyksellinen johtaja ja haluaisit työskennellä kunnossapidon kehittämisen parissa?

Haemme nyt joukkoomme osaavaa ja kannustavaa YKSIKÖN PÄÄLLIKKÖÄ vakinaiseen virkasuhteeseen.

Tehtäväsi on johtaa kunnossapitoyksikköä, joka vastaa katu- ja viheralueiden sekä saarien kunnossapidon järjestämisestä, valvonnasta ja korjausten teettämisestä. Yksikön päällikkönä vastaat sekä kunnossapitoyksikön talouden ja toiminnan sunnittelusta, seurannasta että raportoinnista ja johdat strategian mukaisen toiminnan toteutumista. Vastaat myös yksikön toiminnan ohjauksesta sekä suorituskyvyn ja tuloksellisuuden ylläpidosta ja kehittämisestä. Sinulla on strategista näkemystä ja olet kiinnostunut alan muutostrendeistä. Yksikön päällikkönä luot näkemyksellisyyttä toimintaan ja välität sitä niin johdolle kuin henkilökunnalle. Kehität toimintaa yhteistyössä yksikkösi asiantuntijoiden ja sidosryhmien kanssa.

Johdat vajaan 30 hengen asiantuntijayksikköä innostaen ja valmentavalla otteella. Työssäsi seuraat yksikkösi tiimien toimintaa ja toimit tiimipäällikköjen esihenkilönä. Olet avainroolissa yksikkösi osaamisen ja työhyvinvoinnin kehittämisessä. Johtaessasi asiantuntijaorganisaatiota pääset myös esiintymään ja toimimaan asiantuntijana erilaisissa verkostoissa ja yhteistyötilanteissa kunnossapidon teemoihin liittyen.

Odotamme sinulta monipuolista ja hyvää infra-alan hallintaa, sopimusosaamista, kokemusta yleisten alueiden kunnossapidosta ja aiempaa kokemusta esihenkityöstä sekä asiantuntijoiden johtamisesta. Tehtävässä tarvitset vahvoja vuorovaikutus-, yhteistyö- ja johtamistaitoja sekä kykyä johtaa yksikköäsi tavoitteellisesti, valmentavalla johtamisotteella. Tehtävällä on suuret taloudelliset vaikutukset, joten myös taloudellisen puolen syvällinen hallinta on tarpeen.

Yksikön päällikön tehtävän kelpoisuusehtona on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto sekä suomen kielen erinomainen ja ruotsin kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito.

Työssäsi pääset toimimaan osana laaja-alaista asiantuntijaorganisaatiota, jossa tehdään jatkuvaa yhteistyötä yli yksikkö- ja palvelurajojen. Saat osaavan, moniammatillisen työyhteisön tuen ja vaihtelevia työtehtäviä.

Luotettavana työnantajana tarjoamme sinulle suuren ja vastuullisen työnantajan monipuoliset henkilöstöedut. Meillä sinulla on mahdollisuus kehittyä ja kehittää. Työnantajana olemme joustava, työn ja yksityiselämän yhteensovittaminen on meille tärkeää. Moderni toimipisteemme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Kalasatamassa ja meillä on myös etätyömahdollisuus.

Meillä teet vaikuttavia töitä ja mahdollistat itsesi näköisen työuran!

Jäikö jotain mietityttämään?
Lisätietoja voit aina kysellä infrapäällikkö Hannu Seppälältä, puh. 040 5761936 tai hannu.k.seppala@hel.fi. Jos lukiessasi huomasit, että tämä voisi olla sinua varten, niin lähetä heti hakemus tai vinkkaa hausta eteenpäin. Tartu rohkeasti tilaisuuteen ja jätä hakemuksesi täältä > löytyvästä linkista ti 6.6.2023 klo 16:00 mennessä.

Kirjallisen hakemuksen voit tarvittaessa toimittaa Helsingin kaupungin kirjaamoon: Kaupunkiympäristön toimiala, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki (käyntiosoite Pohjoisesplanadi 11-13). Kuoreen tunnus KYMP-02-29-23. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Ennen viran vastaanottamista valitun tulee esittää hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan. Virkaan kuuluu kuuden kuukauden koeaika.

Hakemusten pohjalta jatkoon valitut hakijat tullaan kutsumaan haastatteluihin, jotka ajoittuvat viikolle 24.

Kaupunkiympäristön toimiala

Kaupunkiympäristön toimialalla teemme merkityksellistä työtä 1700 osaajan voimin. Suunnittelemme, rakennamme ja ylläpidämme Helsingin kaupunkiympäristöä sekä tarjoamme siihen liittyviä palveluja.

Tavoitteenamme on toimiva ja kaunis kaupunki. Suunnittelemme ja rakennamme vetovoimaista ja viihtyisää kaupunkitilaa niin uusille kuin vanhoille alueille. Varmistamme, että kaupunki kasvaa lähiluonnon arvoja kunnioittaen. Me teemme yhdessä töitä kestävän tulevaisuuden puolesta. Toimintamme tavoitteena on auttaa Helsinki hiilineutraaliksi vuoteen 2030 mennessä.

Rakennukset ja yleiset alueet -palvelukokonaisuuteen kuuluvassa yleiset alueet -palvelussa vastaamme katujen, puistojen ja muiden yleisten alueiden hallinnasta, toteutamme näihin liittyviä hankkeita sekä järjestämme katujen ja yleisten alueiden kunnossapidon.

Tutustu meihin osoitteessa www.hel.fi/kaupunkiymparisto ja tule osaksi laajaa asiantuntijajoukkoa luomaan kasvavaa ja elinvoimaista Helsinkiä!

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Viimeisimmät näkökulmat