Yksikönpäällikkö

Ramboll Finland Oy
Päivämäärät Julkaistu 10.12.2021 Hae viimeistään 12.1.2022

HAEMME YKSIKÖNPÄÄLLIKKÖÄ TEOLLISUUS- JA
ENERGIA PROJEKTINJOHTOYKSIKKÖÖN

Teollisuus- ja energiaprojektinjohtoliiketoimintamme edelleen kasvaessa haemme joukkoomme yksikönpäällikköä vastaamaan tämän liiketoiminnan edelleen kehittämisestä ja johtamisesta Suomessa.

Sinulla on omakohtaista kokemusta laajojen teollisuus- ja/tai energiaprojektien johtamisesta joko Suomessa tai ulkomailla. Projektinjohtokokemuksen lisäksi arvostamme aikaisempaa esihenkilökokemusta sekä kykyä toimia kansainvälisessä ympäristössä. Arvostamme vastuuntuntoista ja asiakaslähtöistä asennetta. Tulosvastuullisuus niin projekteissa kuin yksikön osalta on sinulle luontaista. Sinulla on hyvät esihenkilö-, vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot sekä näkemystä ja tahtotilaa kehittää yksikön toimintaa vastaamaan tulevaisuuden muuttuvia tarpeita.

Pystyt työskentelemään sujuvasti suomen lisäksi myös englannin kielellä ja kykenet verkostoitumaan talon sisällä ja ulkopuolella. Sinulla on tehtävään soveltuva rakennusalan koulutus, esim. DI tai RI.

Tehtävänäsi on kehittää ja johtaa tulosvastuullisesti teollisuus- ja energiaprojektinjohdon liiketoimintayksikköä. Toimivien ja aktiivisien yhteistyösuhteiden rakentaminen ja ylläpitäminen on roolissasi tärkeää. Osallistut asiakasprojekteihin sekä asiakkuuksien kehittämiseen ja niiden ylläpitoon aktiivisesti. Vastaat yksikön palveluiden kehittämisestä yhdessä asiantuntijoiden kanssa ja olet sparrauskumppanina sekä tukena tiimillesi päivittäisissä asioissa ja asiakasprojekteissa. Vastuullasi on myös yksikön henkilöstösuunnittelu ja rekrytointi.

Toimipaikkasi voi sijaita pääkonttorimme Espoon sijasta myös muissa Suomen toimistoissamme.

Kiinnostuitko? Lue lisää tehtävästä ja täytä hakulomake fi.ramboll.com/ura. Hakuaika päättyy 12.1.2022.

Lisätietoja Ramboll CM Oy:n toimitusjohtaja Valtter Kari, 040-740 8370

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi