Yliopettaja, Lehtori

Metropolia Ammattikorkeakoulu Oy
Sijainti Pääkaupunkiseutu
Päivämäärät Julkaistu 12.3.2021 Hae viimeistään 23.3.2021

Haemme Kiinteistö- ja rakennusalan osaamisalueelle toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.4.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan

KOLMEA YLIOPETTAJAA / LEHTORIA

Kiinteistöjen tieto- ja automaatiotekniikan yliopettaja / lehtori,
jonka työtehtävät painottuvat kiinteistöjen automaatio-, sähkö- ja / tai tietotekniikan opetus-, tutkimus- ja kehittämistoimintaan.

Työympäristönä toimii Myllypuron Smart Campus, joka tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet mm. kiinteistödatan hyödyntämiseen ja älyrakennusten tutkimiseen.

Kiinteistöjen kestävän kehityksen yliopettajan / lehtorin
työtehtävät painottuvat erityisesti kiinteistöalan kestävän kehityksen, energia- ja elinkaaritalouden sekä vähähiilisyyden opetukseen tutkinto- ja täydennyskoulutuksissa. Lisäksi edellytämme osallistumista osaamisalueen TKI-hankkeisiin.

Rakennesuunnittelun lehtorin tehtävässä
etsitään profiililtaan betoni- ja puurakenteiden osaajaa, mutta myös korjausrakentamisen rakennesuunnittelun osaamista pidetään etuna.

Lehtorin tehtävänä on oman opetusalansa koulutuksen kehittäminen ja opetus sekä TKI-hankkeisiin osallistuminen. Yliopettajan tehtäviin kuuluu lisäksi vastuu erikseen sovittavan opintokokonaisuuden kehittämisestä sekä omaan opetusalaansa liittyvien TKI-hankkeiden valmistelu ja toteutuksen johtaminen.

Kelpoisuusvaatimuksena yliopettajan tehtävään on soveltuva lisensiaatin tai tohtorin tutkinto, ja lehtorin tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, sekä vähintään kolmen vuoden kokemus tutkintoa vastaavissa tehtävissä. Lisäksi edellytetään pedagogisia opintoja, jotka on mahdollista suorittaa kolmen vuoden kuluessa työn aloittamisesta. Palkkaus ja muut työsuhteen ehdot määräytyvät Sivistystyönantajat ry:n Yksityistä opetusalaa koskevan työehtosopimuksen mukaisesti.

Hakemukset em. tehtäviin osoitteella
www.metropolia.fi/tyopaikat.

Hakuaika päättyy 22.3.2021.

Lisätietoja tehtävistä antaa osaamisaluepäällikkö
Jorma Säteri, jorma.sateri@metropolia.fi.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi