Kokeile kuukausi maksutta

Yksi järjestelmä, lukemattomia mahdollisuuksia. Hilti Nuron on uusi 22V akkukonejärjestelmä kaikkiin tarpeisiin kevyistä raskaisiin sovelluksiin. Nuron tarjoaa enemmän suorituskykyä, turvallisuutta ja käyttömukavuutta kuin koskaan ennen. Dataohjatut palvelut ja saumaton tiedonsiirto digitalisoi työmaan ja kasvattaa tuottavuutta. Nuron vie rakennusliiketoiminnan uudelle tasolle.

Yksi järjestelmä

Erilaisten virtalähteiden ja akkujärjestelmien hallinnointi työmaalla voi olla haastavaa – puhumattakaan ylimääräisistä kustannuksista ja ajan hukkaamisesta. Yhdessä akkujärjestelmässä toimiva kalusto lisää työmaan joustavuutta ja tuottavuutta, kun useita erilaisia akkuja ja latureita ei tarvita. Nuron poistaa riippuvuuden myös muista voiman lähteistä, kuten verkkovirrasta ja polttoaineista, sillä Nuron-akut tuottavat riittävästi tehoa myös raskaisiin sovelluksiin.

Enemmän suorituskykyä ja pidempi käyttöaika

22 voltin Nuron-järjestelmän korkean suorituskyvyn ansiosta työkaluja voidaan käyttää myös raskaisiin sovelluksiin, joihin on aikaisemmin tarvittu johdollinen, polttomoottoritoiminen tai korkeajännitteisempi akkutyökalu. Verrattuna vastaaviin 18V:n tai 20V:n järjestelmiin, Nuron tarjoaa jopa kaksinkertaisen tehon ja käyttöajan, joka riittää koko työpäivän ajaksi. Nuron-akun suorituskyvyn mahdollistaa täysin uudistettu työkalun ja akun liitos ja lämmönsäätelyä tehostava kennorakenne. Akun kestävyyttä tukee korkealaatuinen kotelointi, joka eristää pölyn ja kosteuden.

Tuottavuus kasvaa kun päätökset perustuvat dataan

Nuron-työkalut ovat yhdistettävissä pilveen, mikä tehostaa työmaiden hallintaa. Nuron-akku kerää käyttötietoja työkaluista ja tallentaa datan automaattisesti laturiin akun ollessa latauksessa. Laturiin liitetty datamoduuli siirtää tiedot pilveen eikä prosessi vaadi mitään ylimääräistä työtä. Kerätty data mahdollistaa tietoon perustuvien päätösten tekemisen kalustosta esimerkiksi huoltojen aikatauluttamisen tai uusien kalustohankintojen suhteen. Järjestelmä seuraa myös akkujen tilaa ja ilmoittaa niiden vaihtotarpeesta, joka auttaa pitämään työmaan tuottavana.

Suurin hyöty dataohjatuista palveluista saavutetaan hyödyntämällä Nuron-työkaluja yhdessä Hilti ON!Track -kalustonhallintajärjestelmän kanssa, joka seuraa datan avulla kaluston suorituskykyä ja tuottavuutta sekä työkalujen sijaintia. Asiakkaan tarpeisiin räätälöidyn ja analysoidun datan avulla työkalujen, laitteiden, kalustokustannusten ja materiaalien hallinta on helpompaa kuin koskaan.

Turvallisempi työmaa

Työkalujen turvallisuus on yksi Nuronin keskeisimmistä ominaisuuksista. 22 V:n järjestelmä on kevyempi kuin korkeajännitteisempi järjestelmä, joka tarkoittaa parempaa ergonomiaa ja käyttömukavuutta. Kaikissa Nuron-työkaluissa on valmius kiinnitysköysille, jotka lisäävät turvallisuutta korkealla työskenneltäessä estämällä työkalun putoamisen.

Hiltin DRS-pölynpoistojärjestelmät ovat saatavilla kaikille työkaluille, joka auttaa vähentämään alistumista rakennuspölylle. Turvallisuutta ja käyttömukavuutta lisäävä Hilti AVR eli aktiivinen tärinänvaimennus vähentää pitkäaikaisen tärinälle altistumisen aiheuttamaa väsymystä ja vammoja. Useimmissa Nuron- työkaluissa on lisäksi Hilti ATC eli aktiivinen väännönrajoitin, joka vähentää takapotkun riskiä terän juuttuessa kiinni.

Täysin uusi turvallisuusteknologia Hilti 3D ATC tuodaan ensimmäisenä kulmahiomakoneeseen, joka tunnistaa työkalun hallitsemattoman liikkeen ja pysäyttää terän automaattisesti. Kulmahiomakoneen Hilti Senstech-teknologia puolestaan katkaisee virran tunnistaessaan käyttäjän irrottaneen otteen työkalusta.

Työmaan turvallisuutta parantaa myös riippumattomuus johdoista, kun kompastumisvaara johtoihin poistuu. Vaihtamalla polttomoottoritoimiset katkaisusahat akkutoimiseen, poistuu altistuminen pakokaasulle ja moottorin tuottamalle melulle. Myös polttomoottorien käyttöön liittyvät rajoitukset poistuvat, kun akkutoimisella työkalulla työ voidaan suorittaa sisätiloissa. Myös suorakiinnittämisen perinteisesti aiheuttama voimakas melu vähenee siirryttäessä akkutoimisiin suorakiinnitystyökaluihin ja kiinnitykset voidaan hoitaa käytännössä pölyttömästi.

Lue lisää >

Viimeisimmät näkökulmat