Asfaltti- ja maalausalat saivat työehtosopimuksen – lattianpäällystysala neuvottelee vielä

Rakennusliitto pääsi perjantaina työnantajia edustavien Asfalttiliiton ja Suomen Maalarimestariliiton kanssa sopimukseen seuraavasta palkkaratkaisusta. Molempien alojen ratkaisut ovat kaksivuotisia ja noudattelevat rakennusalan sopimusten yleistä linjaa. Niiden kustannusvaikutukset ovat 5,96 prosenttia vuonna 2008 ja 6,20 prosenttia vuonna 2009.

Rakennusliitto pääsi perjantaina työnantajia edustavien Asfalttiliiton ja Suomen Maalarimestariliiton kanssa sopimukseen seuraavasta palkkaratkaisusta. Molempien alojen ratkaisut ovat kaksivuotisia ja noudattelevat rakennusalan sopimusten yleistä linjaa. Niiden kustannusvaikutukset ovat 5,96 prosenttia vuonna 2008 ja 6,20 prosenttia vuonna 2009.

image
Neuvottelutuloksen myötä poistuivat myös maalausalan ylityökiellot. Siten kaikki rakennusalan ylityökiellot ovat poistuneet. Rakennusalalla on saatu lattianpäällystysalaa lukuun ottamatta kaikille sopimusaloille nyt neuvottelutulos. Kaikki sopimusesitykset ovat korotusvaikutukseltaan samansuuruisia.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Asfaltti- ja maalausalat saivat työehtosopimuksen – lattianpäällystysala neuvottelee vielä”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat