Puumerkki on myyty

Puutukkuliike Puumerkki on myyty kansainväliselle sijoitusyhtiölle.

Kuvituskuva: Massiivisia puuelementtejä. Kuva: Stora Enso.

Stora Enso myi kaikki omistamansa Puumerkki oy:n ja virolaisen Puumerkki as:n osakkeet kansainväliselle sijoitusyhtiö Mimir Investille. Stora Enso omisti puurakentamisen tuotteiden tukkukauppaan erikoistuneen Puumerkin kokonaan.

Stora Enson tiedotteen mukaan Puumerkin tukkukauppatoiminta ei kuulunut sen ydinliiketoimintaan. Mimir taas on kansainvälinen sijoitusyhtiö, joka ostaa suuryhtiöiden ydinliiketoimintaan kuulumattomia yksiköitä sekä yksityisyrityksiä, joissa tarvitaan operatiiviseen toimintaan osallistuvaa omistajuutta.

Puumerkin liikevaihto vuonna 2016 oli noin 160 miljoonaa euroa. Yritys työllistää noin 170 henkilöä. Stora Enso kirjaa kaupasta kahdeksan miljoonan euron myyntitappion.

Stora Enso toimittaa jatkossakin Puumerkille uusiutuvia rakennusmateriaaleja.

 

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Puumerkki on myyty”

Jätä kommentti