Kokeile kuukausi maksutta

Maa- ja vesirakennus-, LVI- ja vedeneristysalalle työehtosopimukset

Rakennusliitto ja työnantajapuolen edustajat ovat päässeet neuvottelutulokseen maa- ja vesirakennusalan, talotekniikan LVI-toimialan sekä vedeneristysalan työehtosopimuksista. Kaikkien neuvottelutulokset noudattavat rakennusalojen yleistä linjaa eli ensimmäisen vuoden sopimusvaikutus on 5,96 prosenttia ja toisen vuoden vaikutus 6,20 prosenttia. Neuvottelutulokset astuvat kuitenkin voimaan vasta, kun kaikille Rakennusteollisuus RT ry:n aloille on syntynyt neuvottelutulos. Neuvottelut jatkuvat vielä asfaltti-, maalaus- sekä lattian- ja seinänpäällystealalla.

Rakennusliitto ja työnantajapuolen edustajat ovat päässeet neuvottelutulokseen maa- ja vesirakennusalan, talotekniikan LVI-toimialan sekä vedeneristysalan työehtosopimuksista. Kaikkien neuvottelutulokset noudattavat rakennusalojen yleistä linjaa eli ensimmäisen vuoden sopimusvaikutus on 5,96 prosenttia ja toisen vuoden vaikutus 6,20 prosenttia. Neuvottelutulokset astuvat kuitenkin voimaan vasta, kun kaikille Rakennusteollisuus RT ry:n aloille on syntynyt neuvottelutulos. Neuvottelut jatkuvat vielä asfaltti-, maalaus- sekä lattian- ja seinänpäällystealalla.

image
Neuvottelutuloksen myötä rakennusalojen ylityökiellot ovat purkautuneet maalausalaa lukuun ottamatta. Samalla myös LVI-toimialan 17. päivä maaliskuuta alkavaksi ilmoitettu lakko peruuntuu.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Maa- ja vesirakennus-, LVI- ja vedeneristysalalle työehtosopimukset”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat