Helsingin Töölönlahden uusista toimistotalosta ensimmäinen on edennyt harjannostajaisvaiheeseen. Alma Median ja Ahlstromin käyttöön tulevan toimistotalon rakennuttaa Eläkevakuutusyhtiö Etera ja rakentaa Lemminkäinen Talo Oy Pääkaupunkiseutu. Talon on suunnitellut Arkkitehtitoimisto JKMM Oy. Viisikerroksinen toimistotalo valmistuu Finlandia-talon ja ratapihan väliin marraskuun lopulla. Rakennustyöt alkoivat keväällä 2011. Toimistotiloja tulee viiteen kerrokseen yhteensä noin 10 000 neliön verran.

Eteran Töölönlahden toimistotaloista ensimmäinen nousi harjaan

Helsingin Töölönlahden uusista toimistotalosta ensimmäinen on edennyt harjannostajaisvaiheeseen. Alma Median ja Ahlstromin käyttöön tulevan toimistotalon rakennuttaa Eläkevakuutusyhtiö Etera ja rakentaa Lemminkäinen Talo Oy Pääkaupunkiseutu. Talon on suunnitellut Arkkitehtitoimisto JKMM Oy. Viisikerroksinen toimistotalo valmistuu Finlandia-talon ja ratapihan väliin marraskuun lopulla. Rakennustyöt alkoivat keväällä 2011. Toimistotiloja tulee viiteen kerrokseen yhteensä noin 10 000 neliön verran.

Kirjoittaja(t) Rakennuslehti

image

Töölönlahdelle tulee kaikkiaan neljä uutta toimistotaloa. Näistä kolme rakennuttaa Etera ja rakentaa Lemminkäinen.

”Tämä on ainutkertainen tilaisuus päästä rakentamaan paraatipaikalle Helsingin ydinkeskustaan. Uskomme kohteiden arvon ja tuoton säilyvän vakaana, mikä on meille eläkeyhtiönä tärkeää”, Eteran toimitusjohtaja Hannu Tarkkonen sanoo.

Etera panostaa kiinteistösijoituksissaan energia- ja ympäristötehokkuuteen. Myös Töölönlahden uudet toimistokiinteistöt rakennetaan siten, että ne täyttävät kansainvälisen Leed-ympäristösertifikaatin kriteerit.

”Olemme sitoutuneet edistämään kestävää kehitystä ja ekotehokkuutta kiinteistösijoituksissamme entistä vahvemmin. Töölönlahden toimistotalot istuvat myös tähän tavoitteeseen hyvin”, Tarkkonen toteaa.

Alma Media keskittää uuteen toimistotaloon kaikki pääkaupunkiseudun yksikkönsä: muun muassa Kauppalehden, Iltalehden, Alma Median Helsingin toimituksen, Alma 360:n, Monster Oy:n sekä konsernitoimintoja. Taloon muuttaa kaikkiaan noin 500 almamedialaista. Ahlstromin pääkonttorin käyttöön tulee yksi kerros toimistotalosta.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Eteran Töölönlahden toimistotaloista ensimmäinen nousi harjaan”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi