Kokeile kuukausi maksutta

Tulikivi hakee uutta toimitusjohtajaa – Heikki Vauhkonen siirtyy hallituksen puheenjohtajaksi

Tulikivi Oyj:n nykyinen toimitusjohtaja Heikki Vauhkonen aikoo siirtyä yhtiön päätoimiseksi hallituksen puheenjohtajaksi. Tulikiven hallitus on käynnistänyt uuden toimitusjohtajan haun. Tulikiven hallitus on päättänyt valita keskuudestaan Vauhkosen puheenjohtajaksi sen jälkeen, kun yhtiön uusi toimitusjohtaja aloittaa tehtävässään. Tehtävävaihdosten arvioidaan toteutuvan vuoden 2013 alkupuolella.

Tulikivi Oyj:n nykyinen toimitusjohtaja Heikki Vauhkonen aikoo siirtyä yhtiön päätoimiseksi hallituksen puheenjohtajaksi. Tulikiven hallitus on käynnistänyt uuden toimitusjohtajan haun. Tulikiven hallitus on päättänyt valita keskuudestaan Vauhkosen puheenjohtajaksi sen jälkeen, kun yhtiön uusi toimitusjohtaja aloittaa tehtävässään. Tehtävävaihdosten arvioidaan toteutuvan vuoden 2013 alkupuolella.

image

”Siirtyminen päätoimiseksi hallituksen puheenjohtajaksi on luonnollinen osa Tulikiven sukupolvenvaihdosprosessia. Tulikiven toimintaa ovat viime vuosina sävyttäneet voimakkaat uudelleenjärjestelyt, kun kannattamattomista liiketoiminnoista on luovuttu ja ydinliiketoiminnan prosesseja on yhtenäistetty. Uudistunut tulisijamallisto, matalaenergiarakentamiseen sopivat Green-tuotteet ja modernit kiukaamme antavat vahvan pohjan lähteä rakentamaan yhtiötä kotimaassa ja kansainvälisillä markkinoilla?” Vauhkonen sanoo.

Heikki Vauhkonen on itse merkittävä omistaja Tulikivessä. Hänen omistamansa osakkeet antavat hänelle 24,1 prosentin osuuden yhtiön äänimäärästä. Vauhkosen suvulla on enemmistö Tulikiven äänimäärästä, sillä Reijo Vauhkosen hallussa olevat osakkeet antavat hänelle 24,3 prosenttia äänistä ja Mikko Vauhkosella on 3,5 prosentin osuus yhtiön äänistä.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Tulikivi hakee uutta toimitusjohtajaa – Heikki Vauhkonen siirtyy hallituksen puheenjohtajaksi”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat