Kokeile kuukausi maksutta

Tulikivi saa uuden toimitusjohtajan Abloysta

Tulikivi Oyj:n toimitusjohtajaksi on nimitetty 16. huhtikuuta alkaen insinööri Jouni Pitko (s. 1959). Hän siirtyy Tulikiven palvelukseen Abloy Oy:n sähkölukkojen liiketoimintayksikön johtajan tehtävistä. Pitkolla on monipuolinen kokemus liiketoiminnan johtamisesta. Kansainvälistä kokemusta hänellä on johtotehtävistä Englannissa ja Ranskassa. Lisäksi hän on toiminut Abloyn vientijohtajana.

Tulikivi Oyj:n toimitusjohtajaksi on nimitetty 16. huhtikuuta alkaen insinööri Jouni Pitko (s. 1959). Hän siirtyy Tulikiven palvelukseen Abloy Oy:n sähkölukkojen liiketoimintayksikön johtajan tehtävistä. Pitkolla on monipuolinen kokemus liiketoiminnan johtamisesta. Kansainvälistä kokemusta hänellä on johtotehtävistä Englannissa ja Ranskassa. Lisäksi hän on toiminut Abloyn vientijohtajana.

image

”Jouni Pitkosta Tulikivi saa kansainvälisen ja osaavan toimitusjohtajan. Viime vuosina Tulikiven toimintaa ovat sävyttäneet voimakkaat uudelleenjärjestelyt, kun kannattamattomista liiketoiminnoista on luovuttu ja ydinliiketoiminnan prosesseja on yhtenäistetty. Tästä on uuden toimitusjohtajan hyvä lähteä rakentamaan yhtiötä eteenpäin”, Tulikiven hallituksen puheenjohtaja Matti Virtaala sanoo.

Tulikivi käynnisti uuden toimitusjohtajan haun, kun yhtiön suurimpiin omistajiin kuuluva Heikki Vauhkonen ilmoitti lokakuussa 2012 jättävänsä toimitusjohtajan tehtävät ja aikovansa siirtyä yhtiön päätoimiseksi hallituksen puheenjohtajaksi.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Tulikivi saa uuden toimitusjohtajan Abloysta”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat