Kokeile kuukausi maksutta

Skanska rakentaa Varmalle 145 vuokra-asuntoa Arabianrantaan

Skanska ja Keskinäinen työeläkevakuutusyhtiö Varma ovat allekirjoittaneet sopimuksen 145 vapaarahoitteisen vuokra-asunnon kohteen rakentamisesta Helsingin Arabianrantaan. Tontilta puretaan ensin vanha myllyrakennus, ja purkutyöt ovat jo käynnistyneet. Lisäksi paikalla tehdään muita rakentamiseen liittyviä valmistelevia töitä kesän ajan. Varsinaiset rakennustyöt alkavat arviolta syyskuussa 2013, ja kohde valmistuu alkuvuodesta 2015.

Skanska ja Keskinäinen työeläkevakuutusyhtiö Varma ovat allekirjoittaneet sopimuksen 145 vapaarahoitteisen vuokra-asunnon kohteen rakentamisesta Helsingin Arabianrantaan. Tontilta puretaan ensin vanha myllyrakennus, ja purkutyöt ovat jo käynnistyneet. Lisäksi paikalla tehdään muita rakentamiseen liittyviä valmistelevia töitä kesän ajan. Varsinaiset rakennustyöt alkavat arviolta syyskuussa 2013, ja kohde valmistuu alkuvuodesta 2015.

Julkisivultaan punatiilinen, arkkitehtitoimisto Brunow & Maunula Oy:n suunnittelema As. Oy Arabiankatu 4 rakennetaan Arabianrannan keskeiselle paikalle, aivan alueelle nimensä antaneiden Arabian tehtaiden sekä tehtaanmyymälän viereen. Vuokra-asuntojen lisäksi taloon tulee kolme liiketilaa. Autopaikkoja tulee maanalaiseen pysäköintihalliin 80 ja ulos muutamia.

”Nyt käynnistyvä asuntohanke edustaa sitä turvaavaa ja tuottavaa sijoittamista, jota eläkevarojen vastuullinen hoitaminen edellyttää. Uskomme, että erinomaiselle sijainnille rakennettaville korkeatasoisille vuokra-asunnoille on paljon kysyntää”, rakennuttajapäällikkö Tuomas Vaarasalo Varmasta toteaa.

Skanska on toteuttanut viime vuosina useita suuria rakennuskohteita Varmalle.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Skanska rakentaa Varmalle 145 vuokra-asuntoa Arabianrantaan”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat