Sisäilmastotuotteisiin ja -ratkaisuihin erikoistunut Halton on 29. marraskuuta avannut uuden tehtaan Malesiassa. Uusi tuotantolaitos on kooltaan 5 000 neliömetriä ja työllistää noin sata henkeä. Haltonilla on ollut tehdas Malesiassa jo vuodesta 1996, ja yhtiö avasi maassa myös tutkimuskeskuksen viime keväänä.

Halton avasi tehtaan Malesiassa

Sisäilmastotuotteisiin ja -ratkaisuihin erikoistunut Halton on 29. marraskuuta avannut uuden tehtaan Malesiassa. Uusi tuotantolaitos on kooltaan 5 000 neliömetriä ja työllistää noin sata henkeä. Haltonilla on ollut tehdas Malesiassa jo vuodesta 1996, ja yhtiö avasi maassa myös tutkimuskeskuksen viime keväänä.

Kirjoittaja(t) Rakennuslehti

”Uusi tehdas kasvattaa tuotantokapasiteettiamme ja tuotevalikoimaamme. Korkealaatuisten sisäympäristöratkaisujen kysyntä kasvaa kaikkialla Aasiassa. Myös Haltonin uusi tutkimuskeskus, joka avattiin Malesiassa maaliskuussa 2013, sijaitsee samoissa tiloissa”, Halton Groupin hallituksen puheenjohtaja Mika Halttunen sanoi avajaispuheessaan.

Aasialla on keskeinen rooli Haltonin strategiassa, koska yritys tavoittelee vahvaa kasvua kasvavilla markkinoilla. Laajentumista Aasiassa johdetaan Malesiasta.

”Tällä hetkellä Haltonilla on Aasiassa kahdeksan toimipistettä, joihin kuuluvat tuotantolaitokset Malesiassa ja Kiinassa. Meillä on myös lisenssivalmistajia Australiassa ja Uudessa-Seelannissa, ja aiemmin tänä vuonna avasimme myyntipisteet Filippiineillä ja Indonesiassa. Laajentuminen kasvavilla markkinoilla antaa yrityksellemme tilaisuuden olla lähempänä asiakkaitamme ja luo uusia liiketoimintamahdollisuuksia. Uskomme Aasian jatkavan kasvuaan markkina-alueena vuosikymmeniä tästä eteenpäin”, Halton Groupin Aasian johtaja Olli Sipilä kertoo.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Halton avasi tehtaan Malesiassa”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi