Kokeile kuukausi maksutta

Graniittirakennus Kallio sai ison tieurakan

Liikennevirasto ja tarjouskilpailun voittanut Graniittirakennus Kallio Oy allekirjoittivat 5. kesäkuuta urakkasopimuksen E18-tien Kotkan erillishankkeen rakennusurakasta. Urakkaan kuuluu tiejärjestelyt Kotkan kaupungin kohdalla Kyminlinnan ja Rantahaan välillä. Hankkeen kokonaiskustannus on 32 miljoonaa euroa. Hankkeen rakennustyöt käynnistyivät maanantaina 9. kesäkuuta ja kestävät  marraskuulle 2015.

Liikennevirasto ja tarjouskilpailun voittanut Graniittirakennus Kallio Oy allekirjoittivat 5. kesäkuuta urakkasopimuksen E18-tien Kotkan erillishankkeen rakennusurakasta. Urakkaan kuuluu tiejärjestelyt Kotkan kaupungin kohdalla Kyminlinnan ja Rantahaan välillä. Hankkeen kokonaiskustannus on 32 miljoonaa euroa. Hankkeen rakennustyöt käynnistyivät maanantaina 9. kesäkuuta ja kestävät  marraskuulle 2015.

Hanke parantaa E18-tietä Kotkan kohdalla. Nyt käynnistyvään urakkaan kuuluu Kotkan kaupungin kohdalla noin 9 kilometrin mittaisella matkalla muun muassa eritasoliittymien ja melusuojauksen rakentamista.

Kotkan kaupungin osuus kustannuksista on noin puolet.

E18 on Suomen tärkein kansainvälinen tieyhteys, joka jatkuu Vaalimaan kautta Venäjälle.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Graniittirakennus Kallio sai ison tieurakan”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat