Kokeile kuukausi maksutta

Havator lähtee osakkaaksi Fennovoimaan

Nostopalveluita, raskassiirtoja ja elementtiasennuksia tarjoava Havator lähtee osakkaaksi Fennovoiman Pyhäjoen ydinvoimahankkeeseen. Havator osallistuu Fennovoimaan osana Pohjois-Suomen yritysten yhteenliittymää, josta tulee Voimaosakeyhtiön omistaja. Voimaosakeyhtiö on Fennovoiman suomalainen pääomistaja.​​

Nostopalveluita, raskassiirtoja ja elementtiasennuksia tarjoava Havator lähtee osakkaaksi Fennovoiman Pyhäjoen ydinvoimahankkeeseen. Havator osallistuu Fennovoimaan osana Pohjois-Suomen yritysten yhteenliittymää, josta tulee Voimaosakeyhtiön omistaja. Voimaosakeyhtiö on Fennovoiman suomalainen pääomistaja.​​
Kuuntele juttu

”Suomen kannalta on erittäin tärkeää, että suurinvestointien toteuttamiselle ovat suotuisat edellytykset. Haluamme osaltamme olla mukana Fennovoiman hankkeessa alusta asti ja edesauttaa sen toteutumista”, Havatorin toimitusjohtaja Jussi Yli-Niemi sanoo.

Yli-Niemi korostaa, että Havatorille on muodostunut vahvaa osaamista parinkymmenen vuoden aikana Suomen ja Ruotsin ydinvoimaloiden huolto- ja modernisointiprojekteissa sekä OL3-projektissa.

”Fennovoiman ydinvoimala luo mahdollisuuksia suomalaiselle alihankintateollisuudelle kehittää pitkäjänteisesti osaamistaan. Sitä kautta on mahdollista olla tulevaisuudessa mukana Rosatomin kanssa myös muissa Rosatomin ydinvoima-hankkeissa kansainvälisillä markkinoilla.”

 

Tätä artikkelia on kommentoitu kerran

Yksi vastaus artikkeliin “Havator lähtee osakkaaksi Fennovoimaan”

  1. Voittaakohan nostourakoita ko. työmaalla..? 😀

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat