Kokeile kuukausi maksutta

Jari Mäkimattilasta A-Kruunun toimitusjohtaja

A-Kruunu Oy:n toimitusjohtajaksi on valittu Jari Mäkimattila. Hän siirtyy yhtiöön VVO:lta, jossa hän on toiminut pitkään tonttien ja projektien hankintaan, kaavakehitykseen ja rakennuttamiseen liittyvissä johto- ja kehitystehtävissä. Vuodesta 2011 alkaen hän on johtanut VVO:n rakennuttamisyksikköä, jolle on kuulunut hankkeiden kehittäminen, uudisrakennuttaminen ja osa korjausrakennuttamisesta. Yksikön toiminta on painottunut Helsingin seudulle.

A-Kruunu Oy:n toimitusjohtajaksi on valittu Jari Mäkimattila. Hän siirtyy yhtiöön VVO:lta, jossa hän on toiminut pitkään tonttien ja projektien hankintaan, kaavakehitykseen ja rakennuttamiseen liittyvissä johto- ja kehitystehtävissä. Vuodesta 2011 alkaen hän on johtanut VVO:n rakennuttamisyksikköä, jolle on kuulunut hankkeiden kehittäminen, uudisrakennuttaminen ja osa korjausrakennuttamisesta. Yksikön toiminta on painottunut Helsingin seudulle.

Mäkimattila on koulutukseltaan EMBA ja arkkitehti. Hän on aikanaan työskennellyt myös asunto- ja kaupunkisuunnittelutehtävissä helsinkiläisessä arkkitehtitoimistossa. Hän on rakennustietosäätiön hallituksen jäsen ja hän on toiminut myös RYM Oy:n hallituksessa.

A-Kruunu on Suomen valtion ja tarkemmin sanottuna ympäristöministeriön kokonaan omistama yhtiö. Se perustettiin vuonna 2001 Kruunuasunnot Oy:n tytäryhtiöksi ja se siirtyi ympäristöministeriölle toukokuussa 2014.

A-Kruunu Oy:n tehtävänä on tuottaa kohtuuhintaisia, lähinnä korkotuettuja vuokra-asuntoja Helsingin seudulle. Yhtiöllä on nyt omistuksessaan 211 asuntoa. Tavoitteena on rakentaa vuoden 2018 loppuun mennessä noin 2000 uutta vuokra-asuntoa. Ensimmäisten uudisrakennuskohteiden suunnittelu Hyvinkäälle, Kirkkonummelle ja Mäntsälään on alkanut. Näihin kohteisiin tulee yhteensä noin 200 asuntoa.

Mäkimattila aloittaa A-Kruunun toimitusjohtajana 16.9.2014. Siihen saakka yhtiön toimitusjohtajana on Kruunuasunnot Oy:n toimitusjohtaja Reijo Savolainen.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Jari Mäkimattilasta A-Kruunun toimitusjohtaja”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat