Kokeile kuukausi maksutta

Asunto-osakeyhtiökorjausten korkotukilainoitus loppuu, mutta vielä ehtii hakea

Hallituksen ensi vuoden budjettiesitys sisältää esityksen laiksi asunto-osakeyhtiöiden perusparannuslainojen valtiontakauksesta. Se korvaa aiemmin käytetyn asunto-osakeyhtiöiden perusparannuksen korkotukilainoituksen, joka lopetetaan. Ara on asettanut asunto-osakeyhtiöiden perusparannuksen korkotukilainahakemuksille hakuajan.

Hallituksen ensi vuoden budjettiesitys sisältää esityksen laiksi asunto-osakeyhtiöiden perusparannuslainojen valtiontakauksesta. Se korvaa aiemmin käytetyn asunto-osakeyhtiöiden perusparannuksen korkotukilainoituksen, joka lopetetaan. Ara on asettanut asunto-osakeyhtiöiden perusparannuksen korkotukilainahakemuksille hakuajan.

Hakemukset on toimitettava Araan viimeistään torstaina 4.12.2014, jotta ne ehdittäisiin käsitellä ennen vuoden päättymistä. Myöhästyneitä hakemuksia ei viraston mukaan käsitellä.

Loppuvuoden hakemukset käsitellään saapumisjärjestyksessä ja lainoituskelpoisille hakemuksille tehdään päätökset kuluvan vuoden korkotukilainavaltuuden asettamissa rajoissa. Uudesta, vuonna 2015 voimaan tulevan asunto-osakeyhtiöiden perusparannuksen takauslainan hakumenettelystä tiedotetaan myöhemmin erikseen.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Asunto-osakeyhtiökorjausten korkotukilainoitus loppuu, mutta vielä ehtii hakea”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat