Kokeile kuukausi maksutta

HSL palkitsi Granlundin

Helsingin seudun liikenne HSL  palkitsi suunnittelu- ja konsulttitoimisto Granlundin viisasta liikkumista edistävänä yrityksenä. HSL etsi elokuussa HSL-alueelta työnantajaa, joka aktiivisesti edistää henkilöstönsä tai asiakkaittensa kestävää, vähäpäästöistä ja terveellistä  liikkumista.

Helsingin seudun liikenne HSL  palkitsi suunnittelu- ja konsulttitoimisto Granlundin viisasta liikkumista edistävänä yrityksenä. HSL etsi elokuussa HSL-alueelta työnantajaa, joka aktiivisesti edistää henkilöstönsä tai asiakkaittensa kestävää, vähäpäästöistä ja terveellistä  liikkumista.

Granlund edistää henkilöstönsä kestävää liikkumista monella eri tavalla. Se järjesti esimerkiksi auton vapaapäivänä syyskuussa aamiaisen työntekijöilleen, jotka tulivat töihin pyörällä, kävellen tai joukkoliikenteellä. Aamiaisella työntekijät saivat ammattilaisen opastusta juoksuharrastuksen aloittamiseen.

Yritys on järjestänyt myös muita työntekijöiden hyvinvointia edistäviä tempauksia, kuten esimerkiksi ohjattua taukojumppaa ja hyppynarukisan. Työntekijät ovat osallistuneet aktiivisesti myös Kilometrikisaan, jonka päätteeksi Granlund lahjoittaa rahaa Punaiselle Ristille osana Ketjureaktio-varainkeruukampanjaa. Yhtiö on myös tukenut työntekijöiden osallistumista juoksutapahtumaan.

Työntekijöiden hyvinvointia edistetään myös muilla parannuksilla. Toimitilauudistuksensa yhteydessä yritys paransi henkilöstön sosiaalitiloja, joissa on nyt suihku- ja vaatteidenvaihtotilat sekä omat kaapit työmatkapyöräilijöille. Työasiointiautona yrityksellä on työntekijöiden käytössä sähköauto.

HSL palkitsi Granlundin sähköpolkupyörällä, jota voidaan käyttää esimerkiksi työasiointipyöränä.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “HSL palkitsi Granlundin”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat