Kokeile kuukausi maksutta

Ministeri Risikko kutsuu asiantuntijat visioimaan tulevaisuuden kuntaa

Liikenne- ja kuntaministeri Paula Risikko on kutsunut asiantuntijoista koostuvan ryhmän pohtimaan, mikä on tulevaisuuden kunta. Asiantuntijaryhmän tehtävänä on tuottaa visioita vuoden loppuun mennessä. Asiantuntijaryhmän puheenjohtajaksi on kutsuttu johtaja Juha Kostiainen.

Liikenne- ja kuntaministeri Paula Risikko on kutsunut asiantuntijoista koostuvan ryhmän pohtimaan, mikä on tulevaisuuden kunta. Asiantuntijaryhmän tehtävänä on tuottaa visioita vuoden loppuun mennessä. Asiantuntijaryhmän puheenjohtajaksi on kutsuttu johtaja Juha Kostiainen.

”Nyt kutsumani asiantuntijatyöryhmän tehtävänä on sparrata, mutta myös haastaa parlamentaarista työryhmää visioimaan”, mikä on tulevaisuuden kunta, Risikko sanoo tiedotteessaan.
Asiantuntijaryhmän muut jäsenet ovat emeritusprofessori Risto Harisalo, professori Pirkko Vartiainen, kansanedustaja Osmo Soininvaara, professori Markku Sotarauta, professori Paul Lillrank, tutkija Siv Sandberg ja tutkija Aleksi Neuvonen.

Tätä artikkelia on kommentoitu kerran

Yksi vastaus artikkeliin “Ministeri Risikko kutsuu asiantuntijat visioimaan tulevaisuuden kuntaa”

  1. olisiko se semmonen kunta jossa ei ole enää mitään palveluja tai työpaikkoja.

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat