Kokeile kuukausi maksutta

Heidi Salonen sisäilmaprofessoriksi Aaltoon

Terveystieteiden asiantuntija Heidi Salonen Työterveyslaitokselta on nimitetty sisäympäristötekniikan apulaisprofessoriksi Aalto yliopistoon.  Vielä alkusyksystä Aalto neuvotteli professuurista hongkongilaisen hakijan John Z. Lin kanssa.

Terveystieteiden asiantuntija Heidi Salonen Työterveyslaitokselta on nimitetty sisäympäristötekniikan apulaisprofessoriksi Aalto yliopistoon.  Vielä alkusyksystä Aalto neuvotteli professuurista hongkongilaisen hakijan John Z. Lin kanssa.

Salonen väitteli vuonna 2009 Kuopion yliopistosta. Hänen väitöstyönsä tavoitteena oli kuvata toimistoympäristön keskeisimpien sisäilmahaittatekijöiden tutkimusmenetelmiä ja arvioida niiden soveltuvuutta sisäilmaongelmien tunnistamiseen. Tutkimuksen tuloksena syntyi viitearvoja sisäilman laadun arviointiin. Viitearvoja voidaan käyttää erottamaan vaurioitunut työtila kunnossa olevasta. Väitöskirjan pohjalta syntyi myös opas: Toimiston sisäilmaston tutkiminen.

Salonen toimii sisäilmastoon liittyvissä tutkimustehtävissä Työterveyslaitoksella.

 

 

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Heidi Salonen sisäilmaprofessoriksi Aaltoon”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat