Kokeile kuukausi maksutta

Uusi nettipalvelu auttaa kotitalouksia ja rakentajia kohtaamaan toisensa

Palkkaus.fi on avannut työntekijöille uuden palvelun, joka auttaa työntekijöitä ja heitä palkaavia kotuitalouksia löytämään toisensa nykyistä helpommin. Palvelun avulla ammattilainen voi löytää lisää töitä ja myös mainostaa osaamistaan sosiaalisen median kautta tai suoraan kotitalouksille.

 

”Palkkaus.fi on avannut työtekijän palvelun, joka auttaa työntekijää ja helpottaa työllistymistä. Laillinen työ on kaikkien etu.”, Rakennusliiton puheenjohtaja Matti Harjuniemi kommentoi palvelua yhtiön tiedotteessa.

Palkkaus.fi on viime elokuussa avattu verkkopalvelu, joka helpottaa kotitalouksien työllistämistä. (Lue Rakennuslehden juttu palvelusta). Se on verkossa toimiva kotitalouden palkanmaksupalvelu, jonka avulla yksityishenkilö voi vaivattomasti ja edullisesti hoitaa muutamassa minuutissa kaiken palkkaamiseen liittyvän yhdessä paikassa. Aikaisemmin käytössä olleeseen verottajan palveluun (palkka.fi) verrattuna uutta on muun muassa helppokäyttöisyys ja se, että siitä saa yhden luukun -periaatteella esimerkiksi vakuutuspalveluita.

Tänään 18.11.2014 avatussa toiminnossa esimerkiksi rakennusalan ammattilainen voi avata maksutta oman Palkkaus-profiilin, jossa voi kertoa osaamisestaan ja töistään. Profiilia voi itse mainostaa sosiaalisen median kautta ja Palkkaus.fi-palvelua jo käyttävät tuhannet kotitaloudet löytävät ammattilaisen palvelusta.

”Tällaisia uusia innovaatioita tarvitaan, jotta saamme lisää hyvinvointia kaikille. Palkkaus.fi vähentää harmaata taloutta ja auttaa työllistymään.”, johtaja Kai Mykkänen Elinkeinoelämän Keskusliitosta arvioi palvelua tiedotteessa.

Työntekijälle palvelu tuo yrityksen mukaan monia etuja. Omaan yritykseen tai kalliisiin laskutuspalveluihin verrattuna työntekijälle jää enemmän käteen. Se on myös helppo tapa markkinoida osaamistaan verkossa ja löytää näin lisää töitä palvelusta. Tehtäessä työtä kotitalouksille työntekijä ei tarvitse yritystä. Myös työntekijän eläke ja sosiaaliturva hoituvat kuntoon.

Kotitaloudelle, joka toimii työnantajana, kaikki palkanmaksuun liittyvä onnistuu yhdellä verkkopankkimaksulla Palkkaus.fi:n kautta.

Kotitalouden palvelumaksu on neljästä kymmeneen euroa palkanmaksua kohti. Työntekijälle palvelu on maksuton.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Uusi nettipalvelu auttaa kotitalouksia ja rakentajia kohtaamaan toisensa”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat