Kokeile kuukausi maksutta

VVO:lle 132 vuokra-asuntoa Lahden juna-aseman viereen

YIT Rakennus Oy rakentaa VVO-konsernille Anttilanmäkeen yhteensä 132 uutta Lumo-asuntoa osoitteisiin Vihdinkatu 4 ja Vihdinkatu 6.

Lahden Vihdinkatu 4 ja 6.
Kuuntele juttu

Asuntojen rakentaminen rautatieaseman läheisyydessä on jo käynnissä. Elokuussa 2015 valmistuvaan Vihdinkatu 4:ään tulee yhteensä 66 asuntoa kahteen hissilliseen kerrostaloon. Vihdinkatu 6 on edellisen kanssa identtinen talokokonaisuus ja sen valmistuminen ajoittuu alkuvuoteen 2016.

Huoneistot ovat yhtiön mukaan tasokkaita yksiöitä, kaksioita ja kolmioita. Asunnoissa on muun muassa laminaattilattiat ja laatoitetut kylpyhuoneet sekä keittiöissä tasokkaat kodinkoneet. Asuntojen värimaailma on vaalea. Huoneistosauna löytyy isommista asunnoista. Lasitettu parveke tai terassi tuo lisää tilaa kaikkiin asuntoihin.

Asukkaiden yhteiskäytössä on pesula, talosauna ja monipuoliset varastotilat. Kiinteistöille rakennetaan 100 autopaikkaa, joista 60 on katospaikkoja.

Kohteen rakennuttajana on VVO Kodit Oy ja rakentamisesta vastaa YIT Rakennus Oy. Kiinteistön on suunnitellut Arkkitehtitoimisto Vuorelma Arkkitehdit Oy.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “VVO:lle 132 vuokra-asuntoa Lahden juna-aseman viereen”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat