Granlundille uusi toimipiste Kouvolaan

Granlund on avannut uuden toimipisteen Kouvolaan 14.1.2015. Kouvolan yksikkö on Granlundin 14. toimipiste kotimaassa ja se vahvistaa konsernin paikallista palvelutarjontaa Kymenlaakson alueella. Granlund työllistää yli 500 henkilöä Suomessa.

Granlund on avannut uuden toimipisteen Kouvolaan 14.1.2015. Kouvolan yksikkö on Granlundin 14. toimipiste kotimaassa ja se vahvistaa konsernin paikallista palvelutarjontaa Kymenlaakson alueella. Granlund työllistää yli 500 henkilöä Suomessa.

Granlund Kouvolan toimipiste toimii osana Granlund Saimaa Oy:tä. Yhtiöt tarjoavat talotekniikkasuunnittelun, energiakonsultoinnin sekä kiinteistönpidon palveluita. Lisäksi yhtiöistä löytyy erikoisosaamista teollisuussähköistyksien kunnossapitosuunnitteluun, teollisuuden lvi-suunnitteluun sekä logiikkapohjaiseen automaatiosuunnitteluun.

Kouvolan toimipisteen aluepäälliköksi on nimitetty1.1.2015 alkaen insinööri Juha Karjalainen, jolla on yli 30 vuoden vahva kokemus lvia-talotekniikkasuunnittelusta ja -valvontatehtävistä.

Kouvolan toimipisteen tavoitteena on olla Kymen alueen johtava toimija ja kasvaa noin 10-20 suunnittelijan vahvuuteen.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Granlundille uusi toimipiste Kouvolaan”

Vastaa