Kokeile kuukausi maksutta

Karves Yhtiöiden liikevaihto kasvoi 44 prosenttia

Karves Yhtiöiden liikevaihto nousi yhteensä 4,4 miljoonaan euroon vuonna 2014. Kasvua kertyi 44 prosenttia edelliseen vuoteen verrattuna.

Karves Yhtiöiden liikevaihto nousi yhteensä 4,4 miljoonaan euroon vuonna 2014. Kasvua kertyi 44 prosenttia edelliseen vuoteen verrattuna.

Kolmena edellisenä vuotena kasvu oli vuosittain yli 50 prosenttia. Henkilöstömäärä nousi viime vuoden aikana kymmenellä ja on nyt 45.

Karves Yhtiöt on valittu mukaan Kasvuväylä-ohjelmaan, joka tähtää kasvuun ja kansainvälistymiseen. Tekes teki vuoden alussa rahoituspäätöksen, jolla se tukee Karves Yhtiöiden kansainvälistä markkinatutkimusta. Alkuvaiheessa selvitetään kymmenen Itä-Euroopan ja Pohjoismaiden markkinat.

Viime vuoden liikevaihtoa nosti osittain vuonna 2013 syyskuussa tehty yrityskauppa mutta myös Ara-tuki, joka kasvatti alkuvuonna peruskorjausten suunnittelun kysyntää. Kasvun myötä myös henkilökunnan määrä on kasvanut.

Koulutukseen ja johtamisjärjestelmiin on panostettu vuoden aikana merkittävästi. Karves Trainee -ohjelman lisäksi yrityksessä on toteutettu laaja home- ja kosteusvauriokorjauskoulutus. Tämän vuoden alusta käynnistyi Karves ProS Akatemia, jossa valmennetaan kymmenen henkilöä projektinjohto- ja pääsuunnittelijatehtäviin.

”Suuri korjausrakentamisen ja energiatehostamisen tarve monissa maissa, mutta toisaalta pitkän aikavälin näkymät Suomessa ovat syy siihen, miksi me haemme kasvua yhä voimakkaammin maamme rajojen ulkopuolelta”, toimitusjohtaja Kim Karves toteaa.

Karves Yhtiöt rakentuu Karves Yhtiöt Oy:stä, Karves Suunnittelu Oy:stä ja Karves Energia & Valvonta Oy:stä.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Karves Yhtiöiden liikevaihto kasvoi 44 prosenttia”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat