Kokeile kuukausi maksutta

Suomen Maastorakentajille 10 miljoonan katu- ja siltaurakka

Suomen Maastorakentajat voitti Oulun kaupungin järjestämän tarjouskilpailun Poikkimaantien vesistösillasta ja katu- sekä tiejärjestelyistä.

Suomen Maastorakentajat voitti Oulun kaupungin järjestämän tarjouskilpailun Poikkimaantien vesistösillasta ja katu- sekä tiejärjestelyistä.

Urakan suurin yksittäinen kohde on 260 metriä pitkä, Oulujoen ylittävä vesistösilta. Lisäksi yhtiö rakentaa kuusi pienempää kevyelle liikenteelle tarkoitettua alikulkusiltaa.

Hankkeeseen kuuluu myös kahden kiertoliittymän rakentaminen, kaksi kilometriä katurakentamista ja kolmen kilometrin pituinen kevyen liikenteen väylä. Oulun kaupungin tilaaman urakan arvo on yhteensä noin kymmenen miljoonaa euroa.

Työt alkavat tämän vuoden maaliskuussa ja päättyvät kesäkuussa 2017. Liikenteelle urakoitavat alueet avataan lokakuussa 2016.

Suomen Maastorakentajat on osa Andament Groupia.

Tätä artikkelia on kommentoitu 3 kertaa

3 vastausta artikkeliin “Suomen Maastorakentajille 10 miljoonan katu- ja siltaurakka”

  1. huijaamallahan rahat saa riittämään kuten Maastorakentajilla on tapana. Ei kovin mairetteleva nimilista organisaatiokaaviossa, aika mielenkiintoista historiaa eettisessä mielessä muutamilla keskeisillä kavereilla. Töissä täällä kun muualle eivät enää kelvanneet.

  2. Toivottavasti tilaajalla on pätevä(t) tekniset henkilöt valvomaan ko. urakkaa. Myös CE-merkityt materiaalit. Asiakirjat ja dokumentaatiot ajan tasalla. Loppusuoritukset vasta ,kun kaikki on varmasti tarkastettu ja tehty ua:mukaisesti. Takuuaika mahdollisimman pitkäksi. Painumat näkyvät vasta muutaman vuoden päästä. Jäädäänpä seuraamaan tilannetta.

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat