Kokeile kuukausi maksutta

Suomen Maastorakentajat siirtyi kokonaan Andamentin omistukseen

Andament Group Oy on ostanut Suomen Maastorakentajat Oy:n koko osakekannan. Andament Group omisti jo aiemmin enemmistön Suomen Maastorakentajista, ja nyt loputkin noin 45 prosenttia osakkeista siirtyi Andamentille. Myyjät olivat Suomen Maastorakentajien toimivaan johtoon kuuluneet Matti Rautiainen, Jouko Pekkala, Eero Ylhäinen ja Markku Huuskonen. Heistä Pekkala jää edelleen yhtiön palvelukseen.

Andament Group Oy on ostanut Suomen Maastorakentajat Oy:n koko osakekannan. Andament Group omisti jo aiemmin enemmistön Suomen Maastorakentajista, ja nyt loputkin noin 45 prosenttia osakkeista siirtyi Andamentille. Myyjät olivat Suomen Maastorakentajien toimivaan johtoon kuuluneet Matti Rautiainen, Jouko Pekkala, Eero Ylhäinen ja Markku Huuskonen. Heistä Pekkala jää edelleen yhtiön palvelukseen.

Tarkoituksena on, että elokuun 2014 alusta Andament Groupin tytäryhtiö Andament Oy sulautetaan Suomen Maastorakentajiin. Sitä ennen yhtiöt jatkavat toimintaansa omina yhtiöinään. Andament Groupin toimitusjohtaja Jukka Juola jatkaa myös Suomen Maastorakentajien toimitusjohtajana. Hän aloitti yhtiön toimitusjohtajana 11. lokakuuta 2013, kun yhtiötä aiemmin luotsannut Markku Huuskonen siirtyi eläkkeelle.

Juola kertoo, että Suomen Maastorakentajien nimellä toimintaansa jatkava yhtiö pystyy tavoittelemaan entistä isompia ja vaativampia rakennushankkeita. Sulautumisen seurauksena syntyvän yhtiön liikevaihto on noin 40 miljoonaa euroa.

Suomen Maastorakentajat on toiminut Keski- ja Itä-Suomessa ja Andament länsirannikolla. Molemmat yhtiöt ovat tehneet samantyyppisiä infra-rakentamisen töitä sen lisäksi, että niillä on ollut omat erikoisosaamisen alueensa. Yritysjärjestelyiden ansiosta yhtiö jalkautuu koko Väli-Suomen alueelle länsirannikolta Itä-Suomeen.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Suomen Maastorakentajat siirtyi kokonaan Andamentin omistukseen”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat