Tays rakennuttaa lisätilaa sädehoidolle

Tampereen yliopistollisen sairaalan sädehoitotiloja laajennetaan kahdelle uudelle sädehoitolaitteelle. Työt aloitettiin viime vuoden puolella tielinjauksilla, ja tammikuussa alkoivat maanrakennustyöt. Tilat saadaan potilaskäyttöön tammikuussa 2016. Laajennuksen pääurakoitsija on Rakennusliike J. Malm Oy Kangasalta.

Tampereen yliopistollisen sairaalan sädehoitotiloja laajennetaan kahdelle uudelle sädehoitolaitteelle. Työt aloitettiin viime vuoden puolella tielinjauksilla, ja tammikuussa alkoivat maanrakennustyöt. Tilat saadaan potilaskäyttöön tammikuussa 2016. Laajennuksen pääurakoitsija on Rakennusliike J. Malm Oy Kangasalta.

Radius-rakennuksen laajennusosaan rakennetaan kaksi sädehoitohuonetta, kolme vastaanottohuonetta ja potilaiden odotustilat. Rakennustyöt valmistuvat lokakuun alussa, jonka jälkeen aloitetaan toiseen hoitohuoneeseen noin neljä kuukautta kestävä hoitolaitteen asennus.

Laajennus tulee tarpeeseen, sillä sädehoidon kysyntä on kasvanut 4–5 prosentin vuositahdilla. Syöpärekisterin 2020-luvulle ulottuvien ennusteiden mukaan voimakkaimmin lisääntyvät juuri ne syövät, joissa sädehoito on merkittävässä asemassa. Näitä syöpiä ovat rintasyöpä ja eturauhassyöpä.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Tays rakennuttaa lisätilaa sädehoidolle”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat