Kokeile kuukausi maksutta

Ammattivarkaat tyhjensivät helsinkiläistyömaan

Rakennusliike Westpro CC:n työmaalta Helsingin Vironkadulta varastettiin viime yönä suuri osa saneerattavan jugend-talon huoneistoihin tulevista valaisimista ja koneista.

Varkaat aiheuttivat työnjohtaja Mikko Kirveskalliolle murheita. Muiden vahinkojen lisäksi lähes kaikista työmaakopeista murrettiin ovet.

Varkaiden matkaan lähti myös suuri määrä työmiesten koneita ja laitteita. Vahinkojen arvioidaan nousevan yli kymmenen tuhannen euron tai jopa sen yli. Torstaina  työmaalla oli menossa inventaario  puuttuvista tavaroista ja töiden jatkumisen varmistaminen.

Varkaat iskivät työmaan loppuvaiheessa, kun suurin osa rakennustelineistä oli purkuvaiheessa ja sisätyöt menossa. Rakennuksen sisälle varkaat olivat päässeet murtamalla ikkunan puitteet rikki. Lukuisten työmaakoppien sisälle on murtauduttu sorkkarautamenetelmällä.

”Varkaat olivat vieneet esimerkiksi kaikki käsissä kannettavat akkukoneet”, työnjohtaja Mikko Kirveskallio Westpro CC:ltä kertoo.

Kirveskalliolle varkaiden jälkienselvittelyt ovat jo tuttuja. Varkauksia on tapahtunut kaikilla hänen työmaillaan turvajärjestelyistä huolimatta.

”Yhtään ei ole sellaista kohdetta, jossa ei olisi käyty”, Kirveskallio harmittelee.

Vahinkojen arvioidaan nousevan pitkälti yli kymmeneen tuhanteen euron, kun kaikki kadonneet tavarat saadaan luetteloitua. Lisävahinkoja aiheutuu töiden hidastumisesta.

Kohde sijaitsee keskellä Kruununhaan kaupunginosaa ja ympärillä on tiivis asuinkerrostalojen korttelisto. Poliisi tutkii asiaa.

Tätä artikkelia on kommentoitu 3 kertaa

3 vastausta artikkeliin “Ammattivarkaat tyhjensivät helsinkiläistyömaan”

  1. HYV HYVÄ OTTAKAA LISÄÄ VIRO JA VENÄLÄISIÄ TÖIHIN NIIN VIEVÄT LOPUTKIN!!

  2. Virossa tavarat ovat jo myynnissä! Tarkastakaa Tori.fi palvelun sisältö myös, sieltä löytyy monesti varastettua tavaraa!
    Laittakaa jo virolaiset sekoduunarit menemään suomesta, kun ne vaan tekee hallaa koko rakentamisen maineelle ja yrityksille valtavia tappioita…

    1. Erittäin valitettavaa tyokalujen varkaudet.LAITETAAN tehtalla vaikka siru jota pystytään seuraamaan

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat