Kokeile kuukausi maksutta

Ramboll osti lahtelaisen TL-Suunnittelu Oy:n

Ramboll Finland Oy on ostanut Lahdessa toimivan tie-, liikenne- ja kunnallistekniikan suunnitteluun erikoistuneen TL-Suunnittelu Oy:n liiketoiminnan. Yrityskauppa on osa Rambollin tavoitetta vahvistaa asemaansa Päijät-Hämeen alueella.

Ramboll Finland Oy on ostanut Lahdessa toimivan tie-, liikenne- ja kunnallistekniikan suunnitteluun erikoistuneen TL-Suunnittelu Oy:n liiketoiminnan. Yrityskauppa on osa Rambollin tavoitetta vahvistaa asemaansa Päijät-Hämeen alueella.

TL-Suunnittelu Oy on tie-, liikenne- ja kunnallistekniikan suunnitteluun erikoistunut insinööritoimisto. Yritys työllistää Lahdessa 10 henkilöä, jotka siirtyvät kaupan myötä Rambollin palvelukseen.

”Ramboll on jo nyt vahva paikallinen toimija. Tämä yrityskauppa vahvistaa asemaamme Päijät-Hämeessä edelleen ja tuo Lahden seudun asiakkaillemme entistä monipuolisempaa ja arvostettua paikallista osaamista. Lisäksi yrityskauppa lisää resursseja vastata asiakkaittemme tarpeisiin infrastruktuurin suunnittelun saralla niin Lahden seudulla kuin meille tärkeillä markkina-alueilla Kaakkois-Suomessa ja pääkaupunkiseudun kehyskunnissa”,  johtaja Jarkko Niittymäki Rambollista toteaa.

”Kauppa varmistaa toiminnan jatkumisen TL-Suunnittelun työntekijöille ja antaa paremmat valmiudet vastata tulevaisuuden haasteisiin. Työntekijöidemme osaaminen ja kokemus täydentävät hyvin Rambollin osaamista. Samalla kauppa antaa heille mahdollisuuden oppia uutta ja kehittyä urallaan”, sanoo TL-Suunnittelu Oy:n perustaja ja pääomistaja Risto Pitkänen.

Kaupan myötä Rambollin palveluksessa Lahdessa on noin 250 henkilöä.

Ramboll Finland Oy:n palveluksessa Suomessa on noin 1 900 henkilöä. Ramboll tarjoaa asiantuntijapalveluja infrastruktuurin, ympäristön ja rakennusten suunnitteluun, rakennuttamiseen, rakentamiseen ja ylläpitoon sekä johdon konsultointiin.

TL-Suunnittelu Oy on vuonna 1986 perustettu tie- liikenne- ja kunnallistekniikan suunnitteluun erikoistunut insinööritoimisto. Lisäksi yrityksen oma mittausosasto suorittaa erilaisia maasto-, kartoitus- ja rakennusmittauksia. Yritys on työntekijöidensä omistama. Yrityksen liikevaihto vuonna 2014 oli noin 1,0 milj. euroa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Ramboll osti lahtelaisen TL-Suunnittelu Oy:n”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat