Kokeile kuukausi maksutta

Suomen teräsmarkkinat saavat uudet pelurin

Ruostumattoman teräksen jakelija ja tukkukauppias Damstahl avaa Suomeen myyntikonttorin ja varaston.

Hämeenlinnaan elokuun aikana avattavassa yksikössä on yli 5 500 tuotteen valikoima. Yhtiö ilmoittaa varastoivansa käytännöllisesti katsoen kaikkia ruostumattoman teräksen laatuja ja kokoja putkista putkenosiin, pitkiin tuotteisiin ja levyihin.

Damstahl on perheyhtiö, joka aloitti toimintansa Hollannissa vuonna 1960 ja siirsi sittemmin pääkonttorinsa Tanskan Skanderborgiin 1969. Yhtiön päävarasto sijaitsee myös Skanderborgissa. Yritys toimii Euroopassa kuudessa eri maassa. Suomen lisäksi toimintaa on Ruotsissa, Norjassa, Saksassa, Hollannissa ja Sloveniassa. Damstahl kuuluu maailmanlaajuiseen saksalaiseen Neumo-Ehrenberg Groupiin.

Yhtiön Suomen toimitusjohtajana työskentelee Christer Granqvist.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Suomen teräsmarkkinat saavat uudet pelurin”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat