Kokeile kuukausi maksutta

Caverion toimittaa 350 tonnia putkistoja sellutehtaalle

Caverion toimittaa selluteollisuudessa tarvittavia prosessiputkistoja Värön sellutehtaalle Ruotsiin. Toimitus tehdään yhteistyössä Valmetin kanssa.

Caverion toimittaa selluteollisuudessa tarvittavia prosessiputkistoja Värön sellutehtaalle Ruotsiin. Toimitus tehdään yhteistyössä Valmetin kanssa.

Prosessi- ja laiteasennustyöt alkoivat viime keväänä ja jatkuvat kevääseen 2016 saakka. Sopimuksen arvoa ei julkisteta.

Prosessiputkistotoimitus sisältää teollisuusasennuksia sellutehtaan kaustistamoon, kuitulinjalle ja keittämöön. Caverionin palveluun kuuluvat esivalmistus, materiaalinhallinta ja asennukset ja se pitää sisällään yhteensä 350 tonnia putkistoja.

Hanke työsllistää 60–70 henkilöä Caverionissa ja työt tehdään Suomen ja Ruotsin yksiköiden yhteistyönä.

Putkistot ovat teknisesti vaativia valmistaa, erityisesti keittämön osalta. Esivalmisteet tehdään pääasiassa Caverionin omalla konepajalla Leppävirralla, joka on erikoistunut ruostumattomien putkistojen valmistukseen.

Caverionin toimitukset ovat osa Valmetin toimituksia Södra Cellin suureen investointiohjelmaan sellutehtaalla. Södra Cell investoi noin 530 miljoonaa euroa kapasiteetin laajentamiseksi, tuotteiden laadun optimoimiseksi ja energiatehokkuuden lisäämiseksi Värössa. Caverion on jo aiemmin ollut mukana Södra Cellin sellutehdashankkeissa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Caverion toimittaa 350 tonnia putkistoja sellutehtaalle”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat