Kokeile kuukausi maksutta

Caverion toimittaa talotekniikkaa Frankfurtin yliopistolliseen sairaalaan

Caverion toimittaa ilmanvaihto- ja ilmastointiratkaisut Frankfurtin yliopistollisen sairaalan kolmeen uudisrakennukseen. Rakennusliike Hessisches Baumanagementin kanssa tehdyn sopimuksen arvo on 10,6 miljoonaa euroa.

Caverion toimittaa ilmanvaihto- ja ilmastointiratkaisut Frankfurtin yliopistollisen sairaalan kolmeen uudisrakennukseen. Rakennusliike Hessisches Baumanagementin kanssa tehdyn sopimuksen arvo on 10,6 miljoonaa euroa.

Sopimus kattaa projektin toteutuksen. Työt kohteessa on jo aloitettu, ja niiden on määrä valmistua vuoden 2017 heinäkuussa.

Sairaalan kolmen uudisrakennuksen yhteenlaskettu pinta-ala on noin 50 000 neliötä. Rakennuksiin tulee 258 potilaspaikkaa normaaliosastoille ja 82 paikkaa teho-osastolle. Frankfurtin yliopistollinen sairaala on 1 300:lla potilaspaikallaan Hessenin osavaltion toiseksi suurin sairaala.

”Leikkaussalien, laboratorioiden ja muiden vastaavien tilojen ilmanpuhtausvaatimukset ovat erittäin tiukat. Terveellisellä sisäilmalla on lisäksi suotuisa vaikutus potilaiden hyvinvointiin ja paranemiseen”, Caverion Saksan divisioonajohtaja Werner Kühn toteaa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Caverion toimittaa talotekniikkaa Frankfurtin yliopistolliseen sairaalaan”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat