Kokeile kuukausi maksutta

Ensto Enervent osti yhtiön Norjasta

Ensto Enervent Oy on ostanut 30. syyskuuta tehdyllä kaupalla norjalaisen Noram Produkter AS:n. Se on Enerventin tuotteiden ainoa jälleenmyyjä Norjan markkinoilla. Ostetun yrityksen liiketoiminta jatkuu ennallaan ja henkilöstö jatkaa tehtävissään.

Ensto Enervent Oy on ostanut 30. syyskuuta tehdyllä kaupalla norjalaisen Noram Produkter AS:n. Se on Enerventin tuotteiden ainoa jälleenmyyjä Norjan markkinoilla. Ostetun yrityksen liiketoiminta jatkuu ennallaan ja henkilöstö jatkaa tehtävissään.

”Norja on voimakkaasti kehittyvä markkina, jossa asiakkaat osaavat arvostaa laatua ja energiatehokkuutta. Tämä yrityskauppa, joka tukee erinomaisesti Ensto Enerventin kasvustrategiaa, tarjoaa meille erinomaisen jalansijan laajentaa jo nyt kasvavaa liiketoimintaamme Norjassa”, Ensto Enerventin toimitusjohtaja Jukka Riekkinen sanoo.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Ensto Enervent osti yhtiön Norjasta”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat