Kokeile kuukausi maksutta

Olavi Pentin kuolinpesän omistus Lemminkäisessä nollaan – Lauri Pentin omistus yli viiden prosentin

Olavi Pentin kuolinpesän omistus Lemminkäinen Oyj:ssä on perinnönjaon seurauksena vähentynyt noin 6,45 prosentista nollaan. Samalla Lauri Pentin omistus Lemminkäisessä on noussut hieman yli viiteen prosenttiin.

Olavi Pentin kuolinpesän omistus Lemminkäinen Oyj:ssä on perinnönjaon seurauksena vähentynyt noin 6,45 prosentista nollaan. Samalla Lauri Pentin omistus Lemminkäisessä on noussut hieman yli viiteen prosenttiin.

Olavi Pentin kuolinpesä oli Lemminkäisen neljänneksi suurin osakkeenomistaja. Nyt Lauri Pentti nousee Lemminkäisen neljänneksi suurimmaksi omistajaksi.

Olavi Pentti kuoli vaikeaan sairauteen 2.4.2015. Kuollessaan hän omisti 8,7 prosenttia Lemminkäisen osakkeista. Hän oli jo tammikuussa 2012 lahjoittanut tyttärelleen Noora Forsténille silloin kymmenen prosentin osuutta vastaavan määrän Lemminkäisen osakkeista. Elokuun 2015 lopussa Noora Forstén oli Lemminkäisen toiseksi suurin omistaja 9,89 prosentin osuudellaan.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Olavi Pentin kuolinpesän omistus Lemminkäisessä nollaan – Lauri Pentin omistus yli viiden prosentin”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat