Varma myi lääkäriasemakiinteistön Turusta

Titanium Rahastoyhtiö Oy:n hallinnoima Erikoissijoitusrahasto Titanium Hoivakiinteistö on 13. marraskuuta hankkinut omistukseensa Turun Kupittaalla sijaitsevan NEO-talon (lääkäriasema) Keskinäiseltä työeläkevakuutusyhtiö Varmalta. Kauppahinta oli noin 13 miljoonaa euroa.

Titanium Rahastoyhtiö Oy:n hallinnoima Erikoissijoitusrahasto Titanium Hoivakiinteistö on 13. marraskuuta hankkinut omistukseensa Turun Kupittaalla sijaitsevan NEO-talon (lääkäriasema) Keskinäiseltä työeläkevakuutusyhtiö Varmalta. Kauppahinta oli noin 13 miljoonaa euroa.

”Hankittu lääkäriasema sopii hyvin rahaston laajasti hajautettuun kiinteistösalkkuun. Rahasto tulee vielä loppuvuoden aikana hankkimaan useita kohteita, joista osa on paraikaa rakennusvaiheessa. Lisäksi rahasto on sopinut eri toimijoille rakennettavista uudiskohteista, joiden yhteisarvo on yli 50 miljoonaa euroa. Rahaston sijoittajien määrä on jo yli 750”, Titanium Rahastoyhtiön salkunhoitaja ja osakas Petri Kärkkäinen kertoo.

Erikoissijoitusrahasto Titanium Hoivakiinteistön sijoituskohteita ovat muun muassa vanhusten hoivakodit, senioriasunnot, erityisryhmien palvelutalot, terveys- ja lääkäriasemat, päiväkodit sekä sosiaali- ja nuorisotoimeen liittyvät kiinteistöt. Rahaston hankkimat kiinteistöt ovat uusia, uudehkoja tai modernisoituja.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Varma myi lääkäriasemakiinteistön Turusta”

Jätä kommentti

Viimeisimmät näkökulmat