Ilpo Kokkila järjesteli osakeomistuksiaan SRV:ssä

SRV Yhtiöiden suuromistaja ja hallituksen puheenjohtaja Ilpo Kokkilan suora osakeomistus ja äänivalta yhtiössä on painunut alle 25 prosentin.

Ilpo Kokkila

Ilpo Kokkila on 7. joulukuuta toteutetulla kaupalla myynyt omistamiaan SRV:n osakkeita omalle määräysvaltayhteisölleen Kolpi Investments Oy:lle. Kokkilan ja Kolpi Investmentsin yhteenlaskettu osake- ja äänimäärä SRV:n osakkeista ja äänimäärästä ei ole muuttunut järjestelyssä.

Kokkilan omistuksessa oli ennen järjestelyä 15 217 824 SRV:n osaketta. Määrä vastasi 25,5 prosentin osuutta yhtiön osakkeiden kokonaismäärästä ja äänimäärästä. Järjestelyn jälkeen Kokkila omistaa 12 988 844 SRV:n osaketta eli 21,47 prosenttia osakkeiden kokonaismäärästä ja äänimäärästä.

Kolpi Investmentsin omistuksessa on tehdyn järjestelyn jälkeen noin 11,5 miljoonaa SRV:n osaketta, mikä vastaa noin 19 prosentin osuutta yhtiön osakkeista ja äänistä.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Ilpo Kokkila järjesteli osakeomistuksiaan SRV:ssä”

Vastaa