Kokeile kuukausi maksutta

SRV rakentaa lähes 200 Toyota-asuntoa Tikkurilaan – Lexustakin tarjolla

SRV rakentaa lähes 200 asuntoa vakuutusyhtiö LähiTapiolalle ja työeläkeyhtiö Elolle.

SRV rakentaa lähes 200 asuntoa vakuutusyhtiö LähiTapiolalle ja työeläkeyhtiö Elolle.

LähiTapiolan asuntosijoitusrahastolle rakennetaan 101 asuntoa ja Elolle 89. Asunnot nousevat Vantaan Tikkurilaan osaksi noin 100 miljoonan euron arvoista korttelihanketta. Kortteliin tulee yhteensä 400 asuntoa noin 800 asukkaalle ja se sijoittuu Tikkurilan ydinkeskustaan.

Asunnot ovat osa viiden asunto-osakeyhtiön korttelia, joka sijaitsee Tikkurilan keskustassa entisen Toyotan myymälän paikalla.

Yhtiöt on nimetty Toyotan automallien mukaan. Näistä Carina on jo liikkeellä, Elolle rakennetaan Verso ja LähiTapiolalle Celica. Lisäksi suunnitteilla ovat Lexus ja Starlet.

Asunnoilla ei ole kuitenkaan mitään tekemistä Toyotan oman, edullisen asuntotuotannon (pientalojen) kanssa, jonka suunnittelua se on kehittänyt yhteistyössä suomalaisarkkitehtien kanssa Otaniemen Design Factoryssa.

Rakenteilla oleva kortteli on SRV:n toiseksi suurin asuntokohde Espoon Niittykummun aluekeskuksen jälkeen. Rakennustyöt käynnistyvät heti ja asunnot valmistuvat keväällä 2017.

SRV on vuoden 2015 aikana käynnistänyt yhteensä 1 488 uuden asunnon rakentamisen. Yhtiön mukaan niistä on myyty noin 1 100. Vilkkain asuntomyyntikuukausi oli kesäkuu, jolloin kauppoja tehtiin 150 kappaletta.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “SRV rakentaa lähes 200 Toyota-asuntoa Tikkurilaan – Lexustakin tarjolla”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat