Pääomasijoitusrahasto Wedeco osti neljänneksen Sievitalon osakekannasta

Pääomasijoitusrahasto Oy Wedeco Ab on ostanut 27 prosenttia Sievitalo Oy:n osakekannasta ja on nyt yksi Sievitalon suurimmista yksittäisistä omistajista.

Pääomasijoitusrahasto Oy Wedeco Ab on ostanut 27 prosenttia Sievitalo Oy:n osakekannasta ja on nyt yksi Sievitalon suurimmista yksittäisistä omistajista.

”Sievitalo on kasvanut kannattavasti, ja uusi omistuspohjamme vahvistaa edelleen kasvumahdollisuuksiamme, kertoo Sievitalo Oy:n toimitusjohtaja Jaakko Tokola.

”Tavoitteenamme on kasvaa etenkin palveluun perustuvalla aluerakentamisella ja perustajaurakoinnilla. Uusi, aiempaa laajempi omistuspohjamme tukee työtämme muun muassa yhtiölainojen ja vakuuksien osalta, jotka ovat tärkeä osa rakennusalan liiketoimintaa.”

”Sievitalo on osoittanut kasvavansa kannattavasti vaikeassakin markkinatilanteessa. Haluamme olla mukana kehittämässä uutta ja kasvavaa liiketoimintaa”, toteaa Wedecon sijoitusjohtaja Sören Björkgård.

Sievitalo on kehittänyt ja toteuttanut pientalomarkkinoille oman kertomansa mukaan ”ainutlaatuisen” rakentamiskonseptin, jossa asuntoyhtiö tarjoaa elämistä ja asumista helpottavia palveluita, kuten muun muassa pihanhoito, talotekniikan huolto, vartiointi- ja turvapalvelut sekä pienkuntosalit.

”Jo nyt on nähtävissä, että suomalaisilla asuntomarkkinoilla on meneillään voimakas rakennemuutos, jossa palveluun perustuvan pientaloasumisen tarve lisääntyy voimakkaasti. Väestön ikääntyminen, kaupungistuminen ja yksinasujien kasvu vahvistavat tätä uutta asumistrendiä”, Tokola toteaa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Pääomasijoitusrahasto Wedeco osti neljänneksen Sievitalon osakekannasta”

Vastaa