Kokeile kuukausi maksutta

Destia ostaa enemmistön ITS-Vahvistuksesta

Destia ostaa enemmistöosuuden pohja-, insinööri- ja kalliorakentamiseen erikoistuneesta ITS-Vahvistuksesta.

Destia ostaa enemmistöosuuden pohja-, insinööri- ja kalliorakentamiseen erikoistuneesta ITS-Vahvistuksesta.

Destia Oy ja ITS-Vahvistus Oy allekirjoittivat 22.3.2016 sopimuksen yrityskaupasta, jossa Destia ostaa enemmistöosuuden ITS-Vahvistuksesta. ITS-Vahvistuksen toimiva johto myy yhtiöstä 51 prosenttia Destialle. Vähemmistöosuuden, 49 prosenttia, omistus säilyy yhtiön toimivalla johdolla.

Osapuolet ovat sopineet, että solmitun kaupan hintaa ei julkisteta. Kaupan arvioidaan toteutuvan 1.4.2016 mennessä.

ITS-Vahvistuksen liikevaihto vuonna 2015 oli noin 7,6 miljoonaa euroa. Yhtiö työllistää 35 henkilöä. Kaupan toteuduttua yhtiön nimi muuttuu Destia Engineering Oy:ksi. Yhtiön nykyinen toimitusjohtaja Arto Niemeläinen jatkaa tehtävässään myös tehdyn yrityskaupan jälkeen.

”ITS-Vahvistuksella on vankka pohja-, insinööri- ja kalliorakentamisen erikoisosaaminen, joka tukee Destian palveluportfoliota ja vahvistaa kasvustrategiamme tavoitteiden toteutumista. ITS-Vahvistuksen osaavan henkilöstön ja erikoistöihin suunnatun kaluston ansiosta voimme palvella asiakkaitamme entistä monipuolisemmin vaativien infraratkaisujen toteuttamisessa”, kertoo Destian toimitusjohtaja Hannu Leinonen.

”Tehdyn järjestelyn myötä saamme tukevan selkänojan kasvustrategiamme toteuttamista varten. Destian resurssipohja, maantieteellinen peitto sekä kokemus suurprojekteista muodostavat yhdessä erikoisosaamisemme kanssa moniosaavan kokonaisuuden sekä vahvan perustan kasvulle. Järjestelyn tuloksena Destia on jatkossa entistäkin monipuolisempi toimija infrarakentamisen markkinassa”, toteaa ITS-Vahvistuksen toimitusjohtaja Niemeläinen.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Destia ostaa enemmistön ITS-Vahvistuksesta”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat