Kokeile kuukausi maksutta

TOAS saa uuden toimitusjohtajan

Tampereen opiskelija-asuntosäätiö TOASin hallitus on valinnut uudeksi toimitusjohtajaksi tamperelaisen diplomi-insinööri, eMBA Kirsi Kosken.

Tampereen opiskelija-asuntosäätiö TOASin hallitus on valinnut uudeksi toimitusjohtajaksi tamperelaisen diplomi-insinööri, eMBA Kirsi Kosken.
Kuuntele juttu

Kirsi Koski aloittaa tehtävässä syyskuun lopulla ja tulee ottamaan kokonaisvastuun säätiön toiminnasta nykyisen toimitusjohtajan Timo Lehdon jäädessä eläkkeelle.

”Timo Lehto on kehittänyt ansiokkaasti ja pitkäjänteisesti TOASin toimintaa ja hänen aloitteestaan on toteutettu lukuisia merkittäviä hankkeita ja rohkeita avauksia tamperelaisten opiskelijoiden hyväksi. TOAS on opiskelija-asumisen edelläkävijä, joka on alansa arvostettuna toimijana osaltaan vahvistanut Tampereen vetovoimaisuutta. Tästä on hyvä jatkaa ja kehittää säätiön toimintoja ajassa ja opiskelijan arjessa kiinni pysyen”, TOASin hallituksen puheenjohtaja Markku Kivikoski sanoo.

Kirsi Koski tulee Tampereen kaupungin organisaatiosta, jossa hän on jo pitkään toiminut johtavassa asemassa konsernihallinnon tehtävissä. Hänellä on monipuolinen kokemus johtamisen eri osa-alueilta ja laaja-alainen yhteistyö- ja vuorovaikutusverkosto valmiina, mukaan lukien tamperelainen opiskelijayhteisö. Koski on luontaisesti näkyvän roolin ottaja ja asioita positiivisella tyylillä eteenpäin vievä.

”TOAS saa Koskesta aktiivisesti asioihin tarttuvan, markkinointihenkisen ja säätiön brändiä vahvistavan johtajan. Hänen johdollaan TOAS tulee varmasti jatkamaan kaikin puolin myönteisellä kehitysuralla. Uskon, että tulemme näkemään uusia yhteistyömuotoja ja raikasta ajattelua”, Kivikoski sanoo.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “TOAS saa uuden toimitusjohtajan”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat