Toasin historian suurin uudisrakennushanke toteutetaan puusta – hiilijalanjälki ratkaisi

Tampereen Kalevaan rakennetaan entisen valtion virastotalon tilalle Tampereen opiskelija-asuntosäätiön (Toas) historian mittavin uudisrakennushanke. Allianssimallilla toteutettava Toas Hippos -niminen hanke on nyt päätetty rakentaa puusta.

YIT rakentaa opiskelija-asuntoja Toasille Tampereelle

YIT on allekirjoittanut sopimuksen Tampereen Opiskelija-asuntosäätiö Toasin kanssa noin 80 vuokra-asunnon rakentamisesta Tampereen Kalevaan. Hankkeen arvo on noin 10 miljoonaa euroa, ja se toteutetaan YIT:n hallinnoimalle tontille yhtiön suunnitelmien mukaisesti. Rakentaminen käynnistyy välittömästi, ja hanke valmistuu elokuussa 2016.

YIT rakentaa Toasille opiskelija-asuntoja Tampereelle

YIT on tehnyt Tampereen Opiskelija-asuntosäätiö Toasin kanssa sopimuksen 73 vuokra-asunnon rakentamisesta Tampereen Hervantaan. Asuntojen keskipinta-ala on noin 35 neliötä. Lisäksi kiinteistöön tulee reilun 300 neliön liiketila lähikaupalle. Rakentaminen käynnistyy syyskuussa, ja asunnot valmistuvat lokakuussa 2015. Samalla YIT ja Toas tekivät esisopimuksen Kalevan alueelle keväällä toteutettavasta noin 60 asunnon kohteesta.