Kokeile kuukausi maksutta

Varma rakennuttaa Keskolle päätoimitalon Kalasatamaan

Varma rakennuttaa ja vuokraa pitkällä vuokrasopimuksella K-ryhmälle uuden päätoimitalon eli K-kampuksen.

Varma rakennuttaa ja vuokraa pitkällä vuokrasopimuksella K-ryhmälle uuden päätoimitalon eli K-kampuksen.

Varman omistamalle tontille Helsingin Kalasatamaan toteutetaan K-ryhmälle noin 27 000 kerrosneliömetrin suuruinen toimistokampus, joka käsittää lisäksi noin 200 autopaikan pysäköintilaitoksen. Keskon uuden K-kampuksen henkilöstömäärä on noin 1 700 henkeä.

Toimistokampuksen kylkeen toteutetaan lisäksi noin 7 000 neliötä muuntojoustavia toimistotiloja muille käyttäjille. Rakennustyöt on tarkoitus aloittaa tammikuussa 2017. Tilat valmistuvat vuoden 2019 aikana, ja niiden vuokraus on käynnistynyt.

”Olemme tyytyväisiä, että voimme jatkaa pitkäaikaista ja hyvää yhteistyötä Keskon kanssa uuden päätoimitalon myötä. Uskomme, että Kalasataman alueesta muotoutuu vahva liike-elämän, kaupan ja asumisen keskittymä ydinkeskustan kylkeen”, Varman kiinteistöistä vastaava sijoitusjohtaja Ilkka Tomperi.

Uudelle toimistokiinteistölle tavoitellaan Breeam Very Good -ympäristöluokitusta.

”Kalasataman toimistohanke on yksi Varman suurimpia kiinteistökehityshankkeita. Tilojen suunnittelun lähtökohtana on ollut tilatehokkuus ja joustavuus, jotka mahdollistavat työntekoa ja tuottavuutta tukevat puitteet erikokoisille yrityksille”, Varman kiinteistökehitysjohtaja Aarne Markkula sanoo.

K-kampus-hankkeesta sopimisen yhteydessä Varma on ostanut Keskon entisen pääkonttorikiinteistön Katajanokalla kehitettäväksi muun muassa asuinkäyttöön.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Varma rakennuttaa Keskolle päätoimitalon Kalasatamaan”

Vastaa