Kokeile kuukausi maksutta

Betonimestarit osti elementtitehtaan Hartelalta

Hartela Oy:n omistaman Paraisten Elementtitehtaan liiketoiminta on myyty BM Turku Oy:lle.

Hartela Oy:n omistaman Paraisten Elementtitehtaan liiketoiminta on myyty BM Turku Oy:lle.

Elementtitehdas työllistää 20 henkilöä. Nämä henkilöt siirtyvät BM Turun palvelukseen nyt tehdyn kaupan myötä. Paraisilla on tehty 70-luvusta lähtien muun muassa väliseinä- ja julkisivuelementtejä sekä erilaisia betonisia parvekejärjestelmiä.

Paraisten Elementtitehtaan myynti tukee Hartelan uutta strategiaa. Hartela on päättänyt keskittyä entistä selkeämmin talonrakentamiseen sekä asunto- ja kiinteistökehittämiseen.

”Olemme tyytyväisiä, että yrityskaupalla tehdas pääsee osaksi yritysryhmää, jossa elementtituotanto ja sen kehittäminen on yrityksen ydinliiketoimintaa”, Timo Lundstedt Hartela Oy:n varatoimitusjohtaja sanoo.

”Paraisten tehtaan liittäminen osaksi BM Turku Oy:tä on osa Betonimestarit-ryhmän strategiaa siirtyä lähemmäksi päämarkkina-aluetta sekä Skandinavian markkinoita. Nyt ostetun liiketoimintakaupan myötä BM Turku tulee saamaan vahvaa elementtiosaamista nuoren Turku-yksikön vahvistukseksi”, toimitusjohtaja Seppo Saarelainen kommentoi.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Betonimestarit osti elementtitehtaan Hartelalta”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat